Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

11 June 2017

Det är mulet när jag går ut på verandan. Klockan är 09.04. Det är mulet när jag går ut på verandan. Klockan är 09.04.
Men det utlovad värme och solsken i dag. Det ska till och med bli ännu varmare än i går. Men det utlovad värme och solsken i dag. Det ska till och med bli ännu varmare än i går.
I dag ska jag plantera sommarblommor. I dag ska jag plantera sommarblommor.
Till lunch blir det korv och ugnsrostad vintersquash. Till lunch blir det korv och ugnsrostad vintersquash.
Sedan kommer Vännen och Syfrökens på besök för att hämta pelargoner som varit på vintervila i vår källare. Dessutom är det dags för eftermiddagskaffe. Sedan kommer Vännen och Syfrökens på besök för att hämta pelargoner som varit på vintervila i vår källare. Dessutom är det dags för eftermiddagskaffe.
Maken tar fram sina psykodeliska bullar, men Vännen är skeptisk. Han tycker att det gröna ser allt för giftigt ut. Maken tar fram sina psykodeliska bullar, men Vännen är skeptisk. Han tycker att det gröna ser allt för giftigt ut.
Så blev det några krukor planterade med sommarblommor. Så blev det några krukor planterade med sommarblommor.
Och än har plantorna inte börjat blomma. Det ser ännu lite småtråkigt ut med bara grönt. Men det har ju heller inte varit en normal vår och plantorna är mindre än vanligt och de har varit mis Och än har plantorna inte börjat blomma. Det ser ännu lite småtråkigt ut med bara grönt. Men det har ju heller inte varit en normal vår och plantorna är mindre än vanligt och de har varit mis

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/11/