Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

12 June 2017

Hemma. Idag har jag ledigt. Klockan är 07.21. Det regnar. Inget fel i det. Hemma. Idag har jag ledigt. Klockan är 07.21. Det regnar. Inget fel i det.
+15 är inte att förakta. +15 är inte att förakta.
Från fönstret o vardagsrummet ser jag Torsten bäddat åt sig i fiberduken. Han är en klok katt, han. Från fönstret o vardagsrummet ser jag Torsten bäddat åt sig i fiberduken. Han är en klok katt, han.
Men regnet drar bort frampå tidiga förmiddagen. Men det blåser av bara tusan. Men regnet drar bort frampå tidiga förmiddagen. Men det blåser av bara tusan.
Regnet har gett oss 8,5 mm. Regnet har gett oss 8,5 mm.
Nu ska äntligen de bråkiga BDF :arna i kruka. Jag tycker det är jobbiga blommor. Nu ska äntligen de bråkiga BDF :arna i kruka. Jag tycker det är jobbiga blommor.
Men de är tacksamma när man väl fått ordning på dom och de fått något att få klättra på riktigt på . Men de är tacksamma när man väl fått ordning på dom och de fått något att få klättra på riktigt på .
I fredags bet jag i en nektarinkärna och en fyrkantig flisa gick ur en framtand. Jag fick en tid där hos tandläkaren med det trivsamma väntrummet. I fredags bet jag i en nektarinkärna och en fyrkantig flisa gick ur en framtand. Jag fick en tid där hos tandläkaren med det trivsamma väntrummet.
Det har kommit fler böcker av Författaren i brevlådan i dag. "Fallet Klasson" är utgivet på Författarförlaget, ett förlag som idag skulle ha kallats indieförlag och som ägdes av en grupp fö Det har kommit fler böcker av Författaren i brevlådan i dag. "Fallet Klasson" är utgivet på Författarförlaget, ett förlag som idag skulle ha kallats indieförlag och som ägdes av en grupp fö
Jag lagar en gul linssoppa från en av de nya kokböckerna jag skaffat de sista åren. Den har jag aldrig lagat och jag måste säga att det var en riktig hit. Billig, god och extremt snabblagad. Jag lagar en gul linssoppa från en av de nya kokböckerna jag skaffat de sista åren. Den har jag aldrig lagat och jag måste säga att det var en riktig hit. Billig, god och extremt snabblagad.
Nu har jag planterat alla sommarblommor i kruka. Varje år tänker jag att jag inte ska ha så många sommarblommor, men likt förbannat blir det för mycket. I år är det värre än vanligt. Först Nu har jag planterat alla sommarblommor i kruka. Varje år tänker jag att jag inte ska ha så många sommarblommor, men likt förbannat blir det för mycket. I år är det värre än vanligt. Först
Men hur kunde det bli så här? Jag planterade BDF dagen då den varje år återkommande sommarstormen var här. BDF tål ju inte starka vindar när de nyligen kommit ut i friheten. Det borde jag ha t Men hur kunde det bli så här? Jag planterade BDF dagen då den varje år återkommande sommarstormen var här. BDF tål ju inte starka vindar när de nyligen kommit ut i friheten. Det borde jag ha t
Hur ska det här gå? Hur ska det här gå?
Hur ska det här gå? Hur ska det här gå?

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/12/