Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

16 June 2017

Det är fredag igen, de bästa av dagar. Klockan är 05.13. Det är tidig uppstigning i dag. Solbergabadet väntar. På Gotland är det skolavslutning för de flesta barn idag. Det är fredag igen, de bästa av dagar. Klockan är 05.13. Det är tidig uppstigning i dag. Solbergabadet väntar. På Gotland är det skolavslutning för de flesta barn idag.
Det ser hyggligt ut idag. Någon liten skur på eftermiddagen, kanske, men det väntas en vacker försommardag. Det ser hyggligt ut idag. Någon liten skur på eftermiddagen, kanske, men det väntas en vacker försommardag.
Next stop Solbergabadet. Efter det jobbet. Next stop Solbergabadet. Efter det jobbet.
På hemvägen från sta åker vi som vanligt till Stora Tollby. På hemvägen från sta åker vi som vanligt till Stora Tollby.
Primörerna är här; rödbetor och spenat. Primörerna är här; rödbetor och spenat.
Färsk vitlök och små färska gula lökar. Färsk vitlök och små färska gula lökar.
Det finns fortfarande sparris. Det finns fortfarande sparris.
Och den allra finaste primören av alla: gotländska jordgubbar. Och den allra finaste primören av alla: gotländska jordgubbar.
Men i kväll blir det lite hopplock: tomater, oliver, ajvar, tallegio, lite rökt spansk chorizo, grillad strimlad paprika i olja, bondbönor med citron olja och vitlök. Inte illa alls. Men i kväll blir det lite hopplock: tomater, oliver, ajvar, tallegio, lite rökt spansk chorizo, grillad strimlad paprika i olja, bondbönor med citron olja och vitlök. Inte illa alls.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/16/