Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

17 June 2017

Klockan är 09.44. Det har varit sovmorgon, den bästa av morgnar. Än är det mulet, men snart kommer solen. Klockan är 09.44. Det har varit sovmorgon, den bästa av morgnar. Än är det mulet, men snart kommer solen.
Det ska bli en varm dag i dag. Det är redan över +20. Det är inte alls illa. Det ska bli en varm dag i dag. Det är redan över +20. Det är inte alls illa.
Det blir nyplockade rädisor på frukostmackan i dag. Det blir nyplockade rädisor på frukostmackan i dag.
Vi åker till kyrkogården i Othem. Nu ska det ner en blomma som klarar sig hela sommaren utan en massa skötsel hela sommaren i den jäkla lilla bevattningslådan, som jag inte gillar, på pappas gra Vi åker till kyrkogården i Othem. Nu ska det ner en blomma som klarar sig hela sommaren utan en massa skötsel hela sommaren i den jäkla lilla bevattningslådan, som jag inte gillar, på pappas gra
Här finns ännu mera kottar i dag. Här finns ännu mera kottar i dag.
Vi käkar lunch. Det blir jordgubbar till efterrätt. Vi käkar lunch. Det blir jordgubbar till efterrätt.
Överallt i trädgården växer det aklejor. Det är bara att tacka och ta emot. Överallt i trädgården växer det aklejor. Det är bara att tacka och ta emot.
Just den här har blivit lite extra egendomlig. Bara några stora kronblad; som en enkel "Nora Barlow". Just den här har blivit lite extra egendomlig. Bara några stora kronblad; som en enkel "Nora Barlow".
Maken har gjort rabarbersaft. Nu ska de märkas och frysas in. Maken har gjort rabarbersaft. Nu ska de märkas och frysas in.
Jag rensar ogräs i Sveas rabatt och planterar dahliorna som jag dragit upp. Nu är det klart. Jag rensar ogräs i Sveas rabatt och planterar dahliorna som jag dragit upp. Nu är det klart.
Vi dricker kaffe och äter rabarberpaj. Rabarberna börjar sjunga på sista versen. De är ganska torra och jag hade i för mycket potatismjöl på rabarberna innan pajsmulorna las på. Vi dricker kaffe och äter rabarberpaj. Rabarberna börjar sjunga på sista versen. De är ganska torra och jag hade i för mycket potatismjöl på rabarberna innan pajsmulorna las på.
Vi får besök av grabbarnas lekkamrat. Vi får besök av grabbarnas lekkamrat.
Rosenkrage! Var har du varit hela mitt liv? Rosenkrage! Var har du varit hela mitt liv?
Rosenkrage! Var har du varit hela mitt liv? Rosenkrage! Var har du varit hela mitt liv?
Nu blommar de gräddvita irisarna från Lokrume. Nu blommar de gräddvita irisarna från Lokrume.
De är fina, mycket fina. Gamla irissorter står sig i jämförelse med framkorsade, griniga irisar som är svulstiga som rokokomöbler. De är fina, mycket fina. Gamla irissorter står sig i jämförelse med framkorsade, griniga irisar som är svulstiga som rokokomöbler.
Det är en perfekt kväll att grilla lite. I dag blir det lammfärsbiffar kryddade med ajvar och vitlöksblast, till det bakad potatis, grillad squash och paprika och korianderyoughurt till det. Det är en perfekt kväll att grilla lite. I dag blir det lammfärsbiffar kryddade med ajvar och vitlöksblast, till det bakad potatis, grillad squash och paprika och korianderyoughurt till det.
Sedan kom fick vi en idé. Varför inte pröva att äta blåmögelosten av getmjölk och en goda tallegion med jordgubbar? Det var en bra idé. Det blev en helt perfekt kombo. Varför sliska till det Sedan kom fick vi en idé. Varför inte pröva att äta blåmögelosten av getmjölk och en goda tallegion med jordgubbar? Det var en bra idé. Det blev en helt perfekt kombo. Varför sliska till det
Och jordgubbarna sedan. De är helt perfekta och osannolikt vackra. Visserligen rätt dyra, men om man kan ju stödja Stora Tollbys projekt med att odla ekologiska jordgubbar genom att köpa dom. Och jordgubbarna sedan. De är helt perfekta och osannolikt vackra. Visserligen rätt dyra, men om man kan ju stödja Stora Tollbys projekt med att odla ekologiska jordgubbar genom att köpa dom.
Under middagen blev det närkontakt av tredje graden med en tillrest sommargästkatt. Vi såg hen förra året också; svart-vit med svart mustasch a´la Hitler. Torsten sa till på skarpen. Den främ Under middagen blev det närkontakt av tredje graden med en tillrest sommargästkatt. Vi såg hen förra året också; svart-vit med svart mustasch a´la Hitler. Torsten sa till på skarpen. Den främ

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/17/