Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

18 June 2017

Godmorgon! Det är en varm söndagmorgon. Syrenerna har blommat ut och fåglarna kvittrar inte lika mycket. Nu går vi mot middommar. Godmorgon! Det är en varm söndagmorgon. Syrenerna har blommat ut och fåglarna kvittrar inte lika mycket. Nu går vi mot middommar.
Det är inte mulet på riktigt, men heller inte full sol. Dagen som väntas kommer att bli riktigt varm och blåsig. Badvattnet är nu +14 Det är inte mulet på riktigt, men heller inte full sol. Dagen som väntas kommer att bli riktigt varm och blåsig. Badvattnet är nu +14
Torsten katt ligger och vilar på verandan när jag öppnar dörren. Torsten katt ligger och vilar på verandan när jag öppnar dörren.
Maken klipper gräset. Ännu en strålande dag som gjord för trädgårdsarbete. Maken klipper gräset. Ännu en strålande dag som gjord för trädgårdsarbete.
Jag börjar med ytterligare lite avbladning och tjyvning och uppbindning av tomaterna. Jag börjar med ytterligare lite avbladning och tjyvning och uppbindning av tomaterna.
Till middag blir det en småländsk älgkorv med pumpa- och potatismos. Självklart blir det sparris till. Nu finns det gott om sparris. Den tidiga missväxten har nu kommit igen på nytt. Till middag blir det en småländsk älgkorv med pumpa- och potatismos. Självklart blir det sparris till. Nu finns det gott om sparris. Den tidiga missväxten har nu kommit igen på nytt.
Sedan blir det ogräsrensning i planteringarna. Sedan blir det ogräsrensning i planteringarna.
Färdigt. Jag nöjer mig med att rensa en av de runda planteringarna i dag. Färdigt. Jag nöjer mig med att rensa en av de runda planteringarna i dag.
Maken jäklas med gräsklipparen. Motorn har skakat loss och skruvar måste dras åt. Maken jäklas med gräsklipparen. Motorn har skakat loss och skruvar måste dras åt.
Det är en sjukt varm kväll. Klockan är runt 21.00 Det är en sjukt varm kväll. Klockan är runt 21.00

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/18/