Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

19 June 2017

Godmorgon. Klockan är 04.54. Det är sjukt tidigt. Det är rätt surt, faktiskt. Godmorgon. Klockan är 04.54. Det är sjukt tidigt. Det är rätt surt, faktiskt.
Det är +17,6. Varmt redan i starten, Det är +17,6. Varmt redan i starten,
Maxtemperaturen har varit +17. Det har redan varit en s.k. tropisk natt i natt. Obegripligt med tanke på att det nyss var svinkallt. Maxtemperaturen har varit +17. Det har redan varit en s.k. tropisk natt i natt. Obegripligt med tanke på att det nyss var svinkallt.
Det väntas bli en varm och solig dag i dag. Inte mycket vind att tala om, bortsett från byvinden. Det blåser från väst, då blir det kallare i Visby än i hemma i Byn. Det väntas bli en varm och solig dag i dag. Inte mycket vind att tala om, bortsett från byvinden. Det blåser från väst, då blir det kallare i Visby än i hemma i Byn.
Solbergabadet väntar. Klockan är före 07.00 Solbergabadet väntar. Klockan är före 07.00
I Visby blommar vresrosorna. I Visby blommar vresrosorna.
I Visby blommar schersminen. Här är det den enkla gräddvita schersminen som doftar gott och finns överallt i gotländska trädgårdar. I Visby blommar schersminen. Här är det den enkla gräddvita schersminen som doftar gott och finns överallt i gotländska trädgårdar.
När vi kommer hem från jobbet är Charlie på besök. Han vill väldigt gärna komma in och äta av brödernas och Kakans mat. När vi kommer hem från jobbet är Charlie på besök. Han vill väldigt gärna komma in och äta av brödernas och Kakans mat.
Jag tror han hänger efter Torsten. Han är lite impad av Torsten som är en vuxen katt. Charlie blir ett nytt ämne att lära upp i vaktandets och patrulerandets konst. Jag tror han hänger efter Torsten. Han är lite impad av Torsten som är en vuxen katt. Charlie blir ett nytt ämne att lära upp i vaktandets och patrulerandets konst.
Nu blommar bondpionen. Den har till och med nästan blommat över. Nu går det undan. Nu blommar bondpionen. Den har till och med nästan blommat över. Nu går det undan.
Makens häxbrygd av nässlor och vallört har placerats under vårt sovrumsfönster. Han sa: -Du får säga vad du vill, men jag kommer att ha flaskorna här. Jag tänkte att det är ingen idé att pr Makens häxbrygd av nässlor och vallört har placerats under vårt sovrumsfönster. Han sa: -Du får säga vad du vill, men jag kommer att ha flaskorna här. Jag tänkte att det är ingen idé att pr

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/19/