Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

2 June 2017

Godmorgon! Det är redan fredag igen. Det är en halvmulen morgon, men om någon timme kommer solen. Godmorgon! Det är redan fredag igen. Det är en halvmulen morgon, men om någon timme kommer solen.
Det blir en tämligen sval dag med fall sol med temperaturer som inte stiger över +14, +15. Glädjande nog får jag en rapport om vattentemperaturen vi Knolls grund. Ännu inget badvatten där i alla Det blir en tämligen sval dag med fall sol med temperaturer som inte stiger över +14, +15. Glädjande nog får jag en rapport om vattentemperaturen vi Knolls grund. Ännu inget badvatten där i alla
I dagens tidning kan man läsa om kören Feel Good. I dagens tidning kan man läsa om kören Feel Good.
Vi åker förbi Stora Tollby på hemvägen. Här finns det sparris. Vi åker förbi Stora Tollby på hemvägen. Här finns det sparris.
Nu finns det tomater från Röclingers, gurka från växthusen i Slite och sallad från Tollbys egna odlingar. Nu finns det tomater från Röclingers, gurka från växthusen i Slite och sallad från Tollbys egna odlingar.
På fredagenpizzan ligger det grillad squash och paprika och mozzarellaost. På fredagenpizzan ligger det grillad squash och paprika och mozzarellaost.
Pizzan skulle toppad med basilikablad. Det glömde vi så klart. Pizzan skulle toppad med basilikablad. Det glömde vi så klart.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/2/