Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

21 June 2017

Godmorgon. Solen är uppe och jag är redo för att åka till arbetet. Klockan är 05.23. Godmorgon. Solen är uppe och jag är redo för att åka till arbetet. Klockan är 05.23.
Det väntas en skapligt varm, inte allt för blåsig och rätt solig dag i dag. Det väntas en skapligt varm, inte allt för blåsig och rätt solig dag i dag.
Men i dag får jag stå vid stora vägen och vänta på bussen. Maken har startat sitt sommarlov. Men i dag får jag stå vid stora vägen och vänta på bussen. Maken har startat sitt sommarlov.
På jobbet blir det grillad korv i dag i Åhsbergska hagen. Ja, för min del blev det en rätt sen korvlunch. Jag fick annat att göra på förmiddagen. Min plånbok försvann någonstans mellan då j På jobbet blir det grillad korv i dag i Åhsbergska hagen. Ja, för min del blev det en rätt sen korvlunch. Jag fick annat att göra på förmiddagen. Min plånbok försvann någonstans mellan då j
På kvällen kom Maken till stan och jag fick trösta mig med sushi till kvällsmat. På kvällen kom Maken till stan och jag fick trösta mig med sushi till kvällsmat.
Och sedan åker vi på födelsedagskalas. Och sedan åker vi på födelsedagskalas.
Det är Globetrottern som fyller år i dag. Det är Globetrottern som fyller år i dag.
Det blir en hel del gäster i kväll. Det blir en hel del gäster i kväll.
Släktforskaren och Tant Ludd är här. Släktforskaren och Tant Ludd är här.
Och den gamle Bluesmannen är still going strong. Det är vi glada för. Och den gamle Bluesmannen är still going strong. Det är vi glada för.
Globetrottern får mjukisbyxor och hoodtröja i att mysa i sin lilla stuga. De provar han direkt. Globetrottern får mjukisbyxor och hoodtröja i att mysa i sin lilla stuga. De provar han direkt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/21/