Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

25 June 2017

Klockan är 09.52. Jag är inte uppe med tuppen och det tänker jag inte heller vara i sommar, mer än om det är absolut nödvändigt. Klockan är 09.52. Jag är inte uppe med tuppen och det tänker jag inte heller vara i sommar, mer än om det är absolut nödvändigt.
Det blåser väldigt med kraftig byvind. Det är varmt och solen ska komma och gå i dag. Det blåser väldigt med kraftig byvind. Det är varmt och solen ska komma och gå i dag.
Oavsett om det är en bra dag för trädgårdsarbete eller inte, så måste jag rensa i planteringarna. Oavsett om det är en bra dag för trädgårdsarbete eller inte, så måste jag rensa i planteringarna.
Nu är det bara att hålla efter och klippa ner det som ska klippas. Nu är det bara att hålla efter och klippa ner det som ska klippas.
Och brunnävan som blommar tidigast av alla nävor har blommat ut och nu klipper jag ner den. Alla nävor ser helt hemska ut när man gör det, men efter några dagar så börjar nytt bladverk bryta f Och brunnävan som blommar tidigast av alla nävor har blommat ut och nu klipper jag ner den. Alla nävor ser helt hemska ut när man gör det, men efter några dagar så börjar nytt bladverk bryta f
Maken pysslar med sitt vallörts- och nässelvatten. Maken pysslar med sitt vallörts- och nässelvatten.
När ogräset är rensat tar jag itu med att städa upp i källaren. Efter all planthantering var det en ända röra här. Det blir den årliga storstädningen i dag. Nu är bara golvet kvar och det h När ogräset är rensat tar jag itu med att städa upp i källaren. Efter all planthantering var det en ända röra här. Det blir den årliga storstädningen i dag. Nu är bara golvet kvar och det h
I kväll blir det färskpotatis, med kallrökt lax och youghurtsås med senap och pepparrot. Och vår egen grönsallad så klart. I kväll blir det färskpotatis, med kallrökt lax och youghurtsås med senap och pepparrot. Och vår egen grönsallad så klart.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/25/