Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

26 June 2017

I dag är det en stor dag. Jag börjar min semester. I sommar har jag gett mig själv ledigt i 8 veckor och börjar inte jobba förrän i fjärde veckan i augusti. I dag är det en stor dag. Jag börjar min semester. I sommar har jag gett mig själv ledigt i 8 veckor och börjar inte jobba förrän i fjärde veckan i augusti.
Samma blåsiga väder med hårda byvindar. Solen ska komma och gå. Nu får det sluta blåsa. Samma blåsiga väder med hårda byvindar. Solen ska komma och gå. Nu får det sluta blåsa.
I dag är det dags för den årliga gödselhämtningen av prima islandshästgödsel. Vi har vi besök av Släktforskaren som hjälper Maken med jobbet. I dag är det dags för den årliga gödselhämtningen av prima islandshästgödsel. Vi har vi besök av Släktforskaren som hjälper Maken med jobbet.
Jag missar själva avlastningen och allt är klart och på plats i Makens hemmagjorda skitbinge. Jag missar själva avlastningen och allt är klart och på plats i Makens hemmagjorda skitbinge.
De är mycket nöjda med sitt jobb. Den som undrar vad det är som ligger i en hög bredvid Maken, så är det släke, halvförmultnad tång som är ett perfekt gödselmedel. De är mycket nöjda med sitt jobb. Den som undrar vad det är som ligger i en hög bredvid Maken, så är det släke, halvförmultnad tång som är ett perfekt gödselmedel.
Inte bara Släktforskaren är här, utan Globetrottern med sin Käresta. Nu har vi fått i oss lite lunch. Inte bara Släktforskaren är här, utan Globetrottern med sin Käresta. Nu har vi fått i oss lite lunch.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/26/