Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

27 June 2017

Det blåser fortfarande, men solen skiner. Torsten har nyss varit inne och fått sin frukost. Det blåser fortfarande, men solen skiner. Torsten har nyss varit inne och fått sin frukost.
Tja, vad ska man säga? Blåsigt, halvvarmt och halvsoligt. Tja, vad ska man säga? Blåsigt, halvvarmt och halvsoligt.
- Jag gillar inte det här, säger Maken och syftar på att han måste stå på stege. Stå på stege är inte riktigt hans gren. - Jag gillar inte det här, säger Maken och syftar på att han måste stå på stege. Stå på stege är inte riktigt hans gren.
Maken tvättar fönstren på nedervåningen. Det är den årliga fönstertvätten. Vi har 14 fönster i olika storlekar som ska tvättas och då räknar vi inte med fönsterna i de tre dörrarna. En g Maken tvättar fönstren på nedervåningen. Det är den årliga fönstertvätten. Vi har 14 fönster i olika storlekar som ska tvättas och då räknar vi inte med fönsterna i de tre dörrarna. En g
Det blir grön ärtsoppa med en klick wasabi-youghurt i dag. Det blir grön ärtsoppa med en klick wasabi-youghurt i dag.
Själv storstädar jag alla bänkar och kakel i köket. Själv storstädar jag alla bänkar och kakel i köket.
Och går igenom räkenskaperna och betalar räkningar. Och går igenom räkenskaperna och betalar räkningar.
Sorterar papper och städar skrivbordet. Den här veckan är vikt till städning och plockning och allt det där som bara fått vara och förfalla under vintern och våren. Det blir en städ- och ploc Sorterar papper och städar skrivbordet. Den här veckan är vikt till städning och plockning och allt det där som bara fått vara och förfalla under vintern och våren. Det blir en städ- och ploc

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/27/