Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

29 June 2017

Godmorgon! I dag blev det lite sovmorgon. Klockan är 08.19. Solen skiner. I dag ska det bli en dag i stan. Det är något man undviker, men i bland är det nödvändigt att göra ärenden. Godmorgon! I dag blev det lite sovmorgon. Klockan är 08.19. Solen skiner. I dag ska det bli en dag i stan. Det är något man undviker, men i bland är det nödvändigt att göra ärenden.
Fast det ser inte alls lovande ut i dag. Det har varnats om mycket regn sedan någon dag. Men regnet uteblir och solen skiner fortfarande. Fast det ser inte alls lovande ut i dag. Det har varnats om mycket regn sedan någon dag. Men regnet uteblir och solen skiner fortfarande.
I går kväll var jag på en liten kvällsträff i växthuset hos en av damerna som jag var på äventyr med i Riga. Nu ska vi smida nya planer. I går kväll var jag på en liten kvällsträff i växthuset hos en av damerna som jag var på äventyr med i Riga. Nu ska vi smida nya planer.
Husets andra katt heter Sixten. Husets andra katt heter Sixten.
Vi får en god sallad med havrekorn, lök, paprika, tomater, fetaost och oliver. Till det nybakat bröd. Vi får en god sallad med havrekorn, lök, paprika, tomater, fetaost och oliver. Till det nybakat bröd.
Till efterrätt blir det chokladmousse på kokosgrädde. Det var otroligt gott utan magont av kogrädde. Till efterrätt blir det chokladmousse på kokosgrädde. Det var otroligt gott utan magont av kogrädde.
Ja det var liksom en återträff från Rigaresan i oktober Ja det var liksom en återträff från Rigaresan i oktober
Vi åker in till Visby och börjar med förmiddagskaffe hos Vännen och Syfröken för att hämtar upp kvarglömda saker sedan midsommarhelgen. Jag glömde min klocka och så blev bakdukarna, som vi v Vi åker in till Visby och börjar med förmiddagskaffe hos Vännen och Syfröken för att hämtar upp kvarglömda saker sedan midsommarhelgen. Jag glömde min klocka och så blev bakdukarna, som vi v
Vi beger oss sedan mot innerstaden. Nu ska vi köpa lite presenter. Vi beger oss sedan mot innerstaden. Nu ska vi köpa lite presenter.
Sedan blir det dags för lunch. Det blir sushi om Maken helst får välja. Sedan blir det dags för lunch. Det blir sushi om Maken helst får välja.
De har fina dekorationer på toaletten på sushibaren i Visby. De har fina dekorationer på toaletten på sushibaren i Visby.
Sedan beger vi oss till de nyaste köpladorna i Visbys utkanter. Vi ska beställa en släpkärra och köpa lite andra prylar. Sedan beger vi oss till de nyaste köpladorna i Visbys utkanter. Vi ska beställa en släpkärra och köpa lite andra prylar.
Vi hinner med lite eftermiddagskaffe på Coop innan jag ska ner i stan och klippa mig. Vi hinner med lite eftermiddagskaffe på Coop innan jag ska ner i stan och klippa mig.
Jag går ner mot Stora Torget. Nu är det full fart igen. Sommaren är här. Jag går ner mot Stora Torget. Nu är det full fart igen. Sommaren är här.
Det är extra rörigt på Stora Torget. Det är extra rörigt på Stora Torget.
Under veckan som varit har det varit Island Games - Ö-spelen. Det är friidrottstävlingar mellan ett stort antal öar i världen. Under veckan som varit har det varit Island Games - Ö-spelen. Det är friidrottstävlingar mellan ett stort antal öar i världen.
Och här på torget verkar det som om dom har byggt upp ett jättelikt After Game-ställe för alla som deltar i tävlingen. Och här på torget verkar det som om dom har byggt upp ett jättelikt After Game-ställe för alla som deltar i tävlingen.
Det är minst sagt rörigt på Torget. Jag undrar fortfarande hur man kunde göra de fula stenbumlingarna som ska likna stiliserade lamm och som man kan sitta på. Det är minst sagt rörigt på Torget. Jag undrar fortfarande hur man kunde göra de fula stenbumlingarna som ska likna stiliserade lamm och som man kan sitta på.
När jag är färdigklippt så går jag upp på Öster för att möta Maken som antagligen åkt ut på Galgberget eller något för att ta sig en tupplur. På söndag börjar Almedalsveckan igen. Då När jag är färdigklippt så går jag upp på Öster för att möta Maken som antagligen åkt ut på Galgberget eller något för att ta sig en tupplur. På söndag börjar Almedalsveckan igen. Då
Vi åker hemåt. Men först blir det Willys. Regnet har inte kommit än. Har dom lurat oss igen på regnet? Vi åker hemåt. Men först blir det Willys. Regnet har inte kommit än. Har dom lurat oss igen på regnet?
Torsten har mer eller mindre flyttat in i växthuset. Torsten har mer eller mindre flyttat in i växthuset.
Han är mycket nöjd med att ligga i fiberduk. Han är mycket nöjd med att ligga i fiberduk.
Jag är mindre nöjd med lössen. Jag är mindre nöjd med lössen.
Här har jag gått och varit nöjd, för att den vanliga lusinvasionen har lyst med sin frånvaro. Men nu är dom här. Och de här är brunröda. Jag har aldrig haft brunröda löss. Och många är d Här har jag gått och varit nöjd, för att den vanliga lusinvasionen har lyst med sin frånvaro. Men nu är dom här. Och de här är brunröda. Jag har aldrig haft brunröda löss. Och många är d

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/29/