Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

4 June 2017

Syrenerna blommar. Nu går vi in i tiden mellan hägg och syrén. Alla klipper gräset och jag är som mest allergisk. Klockan är 09.35 och vi har sovmorgon. Syrenerna blommar. Nu går vi in i tiden mellan hägg och syrén. Alla klipper gräset och jag är som mest allergisk. Klockan är 09.35 och vi har sovmorgon.
Det är mulet än så länge, men solen ska titta fram en liten stund längre fram. +15 är inte att förakta.  Det är mulet än så länge, men solen ska titta fram en liten stund längre fram. +15 är inte att förakta. 
I dag är det avskedsceremoni för vår gamle vän Författaren i hamnen I dag är det avskedsceremoni för vår gamle vän Författaren i hamnen
Maken kastar vår blombukett i havet Maken kastar vår blombukett i havet
Och snart flyter många blommor i vattnet. Och snart flyter många blommor i vattnet.
Sedan är det en minnesstund hemma på gården. Sedan är det en minnesstund hemma på gården.
Ja, det var en ganska vemodig och på samma gång glad begravning. Här berättades många minnen och om Författarens långa författarbana. Ja, det var en ganska vemodig och på samma gång glad begravning. Här berättades många minnen och om Författarens långa författarbana.
Dagens finaste hund är japansk. Dagens finaste hund är japansk.
Och han ser ut som en räv. Det är en bra egenskap hos en hund. Och han ser ut som en räv. Det är en bra egenskap hos en hund.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/4/