Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

5 June 2017

Klickan är 05.14. Jag är uppe med tuppen. I natt har det regnat. Det blir vi glada för.  Klickan är 05.14. Jag är uppe med tuppen. I natt har det regnat. Det blir vi glada för. 
Hyggligt väder. +10 är inget att klaga på om det inte blåser. Temperaturen väntas stiga och det ska bli en typisk gotländsk försommardag med kall vind och varm sol. Hyggligt väder. +10 är inget att klaga på om det inte blåser. Temperaturen väntas stiga och det ska bli en typisk gotländsk försommardag med kall vind och varm sol.
Vi fick drygt 7 mm regn i natt . Allt regn tas tacksamt emot. Vi fick drygt 7 mm regn i natt . Allt regn tas tacksamt emot.
Det är lite synd om mig. Jag får stå vid stora vägen och vänta på bussen. Maken har lov i dag. Det är lite synd om mig. Jag får stå vid stora vägen och vänta på bussen. Maken har lov i dag.
Hurra! Det ska öppnad ett TGR på Öster i Visby i Swedbanks gamla lokaler. Hurra! Det ska öppnad ett TGR på Öster i Visby i Swedbanks gamla lokaler.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/5/