Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

6 June 2017

Godmorgon. Idag är det Svenska Flaggans dag som blev Nationaldagen och helgdag. Pingsten däremot gick obemärkt förbi i helgen som gick efter att ha blivit nedgraderad till att vara en vanlig helg Godmorgon. Idag är det Svenska Flaggans dag som blev Nationaldagen och helgdag. Pingsten däremot gick obemärkt förbi i helgen som gick efter att ha blivit nedgraderad till att vara en vanlig helg
Det blir en verkligt strålande dag i dag med sol och värme. Det blir en verkligt strålande dag i dag med sol och värme.
När vi träffade Biologen i Östergötland förra helgen beklagade jag mig för henne att jag numera måste ha en keps på mig för att skydda ansiktet för solen. Hon föreslog en "Mannekeps" Manne När vi träffade Biologen i Östergötland förra helgen beklagade jag mig för henne att jag numera måste ha en keps på mig för att skydda ansiktet för solen. Hon föreslog en "Mannekeps" Manne
Perfekt, svarar Biologen, när jag skickar bilden till henne med ett sms. Perfekt, svarar Biologen, när jag skickar bilden till henne med ett sms.
Jag gallrar sallad och rensar ogräs i pallkragarna. Jag gallrar sallad och rensar ogräs i pallkragarna.
Det är en perfekt dag för trädgårdsarbete. Det är en perfekt dag för trädgårdsarbete.
Lille Gösta har span på Hacke som sitter i äppelträdet och skriker. Lille Gösta har span på Hacke som sitter i äppelträdet och skriker.
Maken har klippt gräset. Här och där är det oklippt för det finns gott om Morgonstjärnor i gräsmattan. De kan fortsätta att sprida sig Maken har klippt gräset. Här och där är det oklippt för det finns gott om Morgonstjärnor i gräsmattan. De kan fortsätta att sprida sig
Maken tömmer vattentunnorna och rengör dom.Det har kommit ner sjukt mycket pollen med regnet i går natt. Maken tömmer vattentunnorna och rengör dom.Det har kommit ner sjukt mycket pollen med regnet i går natt.
Jag sätter upp feromonfällirna i äppelträdet och håller tummarna att det ska bli några äpplen i år. Jag sätter upp feromonfällirna i äppelträdet och håller tummarna att det ska bli några äpplen i år.
Vi åker till kyrkogården och tittar till pappas grav. Maken hittar många fina kottar där. Vi åker till kyrkogården och tittar till pappas grav. Maken hittar många fina kottar där.
Sedan åker vi hem och fikar på verandan. Sedan åker vi hem och fikar på verandan.
Gösta och Kaka hälsar på varandra. Gösta och Kaka hälsar på varandra.
Gösta är väldigt glad för att Kungen är här Gösta är väldigt glad för att Kungen är här
Kakan slickar på Sören och gör grundligt rent Göstas tassar. Kakan slickar på Sören och gör grundligt rent Göstas tassar.
Kakan är på sitt allra mest förbindliga humör i dag. Kakan är på sitt allra mest förbindliga humör i dag.
Egentligen skulle det ha blivit någon annan slags middag, men det är en Egentligen skulle det ha blivit någon annan slags middag, men det är en

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/6/