Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

8 June 2017

Godmorgon! Solen lyser där bakom syrenhäcken. Ännu en arbetsdag. Godmorgon! Solen lyser där bakom syrenhäcken. Ännu en arbetsdag.
Det ska bli lite halvt om halvt väder i dag. Den som vill bada mellan Gotland och fastlandet kan vänta sig en vattentemperatur på +11. Det ska bli lite halvt om halvt väder i dag. Den som vill bada mellan Gotland och fastlandet kan vänta sig en vattentemperatur på +11.
Jag hittar några Bullens pilsnerkorv i modern stil på Willys. Det blir korv med bröd i kväll. Jag hittar några Bullens pilsnerkorv i modern stil på Willys. Det blir korv med bröd i kväll.
På Bokbörsen hittade jag antologin Morgonsamling sammanställd av Författaren. Ur den lästes en dikt av Edith Södergran vid Författarens avskedsceremoni härom sistens. Jag köpte den för det s På Bokbörsen hittade jag antologin Morgonsamling sammanställd av Författaren. Ur den lästes en dikt av Edith Södergran vid Författarens avskedsceremoni härom sistens. Jag köpte den för det s
Det fanns gott om böcker av honom på Bokbörsen. Det var förstahandsutgåvor och med omslag av hans hustru Tanten med tryckluftsborrens formgivning. Det är roligt att ha dom, så jag köpet flera Det fanns gott om böcker av honom på Bokbörsen. Det var förstahandsutgåvor och med omslag av hans hustru Tanten med tryckluftsborrens formgivning. Det är roligt att ha dom, så jag köpet flera

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/8/