Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

July 2017

Godmorgon! Klockan är 09.53. Man måste få lata sig lite. Hela veckan har vi städat och grejat. I natt har det regnat. Godmorgon! Klockan är 09.53. Man måste få lata sig lite. Hela veckan har vi städat och grejat. I natt har det regnat.
+13 grader är inte mycket att hurra för. Det ska bli en mulen och sval dag i dag +13 grader är inte mycket att hurra för. Det ska bli en mulen och sval dag i dag
Sedan natten till torsdagen har vi fått nästan 23 mm. Det är fantastiskt. Sedan natten till torsdagen har vi fått nästan 23 mm. Det är fantastiskt.
Maken gör en andra och en mycket grundlig lusbekämpning på våra paprika- och chiliplantor. Sedan är det bara att hålla tummarna att de bruna jäklarna hålls på mattan. Vi håller tummarna att Maken gör en andra och en mycket grundlig lusbekämpning på våra paprika- och chiliplantor. Sedan är det bara att hålla tummarna att de bruna jäklarna hålls på mattan. Vi håller tummarna att
Så här dags brukar jag ha klippt ner de flesta nävorna, men de blommar fortfarande. Så här dags brukar jag ha klippt ner de flesta nävorna, men de blommar fortfarande.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Muskatellsalvian blommar. Muskatellsalvian blommar.
@masart :s BDF -blandning blommar också snällt. @masart :s BDF -blandning blommar också snällt.
Flädern blommar. Flädern blommar.
Men mina doftpioner har gett vika för regnet. Men mina doftpioner har gett vika för regnet.
Squasharna och pumporna är bra. Squasharna och pumporna är bra.
Gurkorna är bra. Gurkorna är bra.
Under dagen får vi några mm till. Pris ske lov! Under dagen får vi några mm till. Pris ske lov!
Vi äter sill och dricker nubbe i kväll med inspiration från midsommarafton. Jag har gjort en sås med créme fraiche, Aalborg och kummin. Faktiskt riktigt gott. Vi äter sill och dricker nubbe i kväll med inspiration från midsommarafton. Jag har gjort en sås med créme fraiche, Aalborg och kummin. Faktiskt riktigt gott.
Nu är resväskorna packade. I morgon ska vi ut på resa. Nu är resväskorna packade. I morgon ska vi ut på resa.
Det blir ganska tidig uppstigning, men inte den allra tidigaste. Klockan är 08.11 och vi är nu i Visby. Vädret är inte på topp, kan man säga. Det blir ganska tidig uppstigning, men inte den allra tidigaste. Klockan är 08.11 och vi är nu i Visby. Vädret är inte på topp, kan man säga.
Det blir lilla Snabben till Nynäshamn. Det blir lilla Snabben till Nynäshamn.
Inte mycket folk på båten i dag. Almedalsveckan drar i gång, själva åker vi åt fel håll i det fallet. Inte mycket folk på båten i dag. Almedalsveckan drar i gång, själva åker vi åt fel håll i det fallet.
I Nynäshamn skiner solen och det är varmt. I Nynäshamn skiner solen och det är varmt.
Plötsligt befinner vi oss i Haninge Centrum för att äta mexikansk gatumat. Plötsligt befinner vi oss i Haninge Centrum för att äta mexikansk gatumat.
Kaffet tar vi på Mellanöstern-caféet mittemot. Kaffet tar vi på Mellanöstern-caféet mittemot.
Nu är det dags för att köra ombord på nästa båt. Den är jättestor. Nu är det dags för att köra ombord på nästa båt. Den är jättestor.
Den här båten känns inte ens som en båt uta en flytande galleria. Den här båten känns inte ens som en båt uta en flytande galleria.
Jag har bokat en insideshytt som i det här fallet betyder en hytt med fönster där utsikten skymd av livbåten. Jag har bokat en insideshytt som i det här fallet betyder en hytt med fönster där utsikten skymd av livbåten.
Men vi börjar med lite eftermiddagskaffe och en bärtartelette. Fint ska det vara på Finlandsbåten. Men vi börjar med lite eftermiddagskaffe och en bärtartelette. Fint ska det vara på Finlandsbåten.

Loading more images...