Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

13 July 2017

Klockan är 09.13. Det är lite halvmulet, men det ser lovande ut längre fram på dagen. Vi har sovmorgon numera hela tiden. Klockan är 09.13. Det är lite halvmulet, men det ser lovande ut längre fram på dagen. Vi har sovmorgon numera hela tiden.
Temperaturen väntas stiga till +20 ungefär i dag, ingen vind och därför rätt skapligt. Badtemperaturen håller sig runt +15. Temperaturen väntas stiga till +20 ungefär i dag, ingen vind och därför rätt skapligt. Badtemperaturen håller sig runt +15.
I dag åker vi med Kusinen, Kusinfrun och Väninnnan till stan. Jag måste uträtta lite ärenden och våra gäster vill shoppa lite. Än så länge är det rätt folktomt på Öster. I dag åker vi med Kusinen, Kusinfrun och Väninnnan till stan. Jag måste uträtta lite ärenden och våra gäster vill shoppa lite. Än så länge är det rätt folktomt på Öster.
Ny, snygg graffiti på Öster. Ny, snygg graffiti på Öster.
Ny, snygg graffiti på Öster. Ny, snygg graffiti på Öster.
Vi möter upp våra gäster på Adelsgatan. Vi möter upp våra gäster på Adelsgatan.
Sedan åker vi till Leva. Sedan åker vi till Leva.
Vi ska äta lunch och nu har vi även träffat Svägerskan. Vi ska äta lunch och nu har vi även träffat Svägerskan.
Som vanligt är lunchbuffén väldigt god. Gott nybakat levain, sallad, hoummos, tatziki, vetekorn, rostad potatis, pulled pork, rödbetor och cole slaw. Supergott! Som vanligt är lunchbuffén väldigt god. Gott nybakat levain, sallad, hoummos, tatziki, vetekorn, rostad potatis, pulled pork, rödbetor och cole slaw. Supergott!
Tant på hipstertoalett. Tant på hipstertoalett.
Maken och jag åker och handlar lite medan de andra går till Botan. Dit går jag när handeln är klar. Maken och jag åker och handlar lite medan de andra går till Botan. Dit går jag när handeln är klar.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Det är fint nu på Solvisarplan och i rosariet. Det är fint nu på Solvisarplan och i rosariet.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Och här är också Kusinfrun och Väninnan. Och här är också Kusinfrun och Väninnan.
Botan är som bäst under alla årstider. Botan är som bäst under alla årstider.
Men nu går vi mot grindarna. Men nu går vi mot grindarna.
Det blir sent hem och sen kvällsmat. Jag svänger i hop en kycklingsallad. Det blir sent hem och sen kvällsmat. Jag svänger i hop en kycklingsallad.
I går köpte sig Maken en släpkärra. Det är han mycket nöjd med. I går köpte sig Maken en släpkärra. Det är han mycket nöjd med.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/13/