Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

15 July 2017

Klockan är 09.38. Det ser ut att bli en fin dag. Det är lördag och allt. Klockan är 09.38. Det ser ut att bli en fin dag. Det är lördag och allt.
Det är lagom varmt och det väntas bli varmare. Det är högtryck och inte mycket blåsa. Just i dag behöver det inte regna. Det är lagom varmt och det väntas bli varmare. Det är högtryck och inte mycket blåsa. Just i dag behöver det inte regna.
Gösta äter frukost i Kakans skål. Gösta äter frukost i Kakans skål.
Det är en bra dag för trädgårdsarbete. Det är en bra dag för trädgårdsarbete.
Det är dags för lite städning i planteringarna. Den här städningen efter den första blomningen i rabatten brukar jag göra senast sista veckan i juni eller första veckan i juli. I år är det i Det är dags för lite städning i planteringarna. Den här städningen efter den första blomningen i rabatten brukar jag göra senast sista veckan i juni eller första veckan i juli. I år är det i
Nu är det klippt och städat. Nu är det klippt och städat.
Nu är det klippt och städat och det ser för jävligt ut en stund innan det bryter fram nya blad. Nu är det klippt och städat och det ser för jävligt ut en stund innan det bryter fram nya blad.
I dag blir det finsk klappgröt till lunch. I dag blir det finsk klappgröt till lunch.
Vispipuuro heter det i Finland. Det är en vanlig efterrätt. Jag älskar det och det duger även till lunch en varm sommardag. Vispipuuro heter det i Finland. Det är en vanlig efterrätt. Jag älskar det och det duger även till lunch en varm sommardag.
Ja, och det bruna lössen är ju fortfarande kvar, men är inte fullt så många. Däremot hittar jag en annan liten gynnare som ser rätt otäck ut. Ja, och det bruna lössen är ju fortfarande kvar, men är inte fullt så många. Däremot hittar jag en annan liten gynnare som ser rätt otäck ut.
Men det är något bekant över den, men jag kommer inte på vad det är. Men det är något bekant över den, men jag kommer inte på vad det är.
Och här är det flera, som nog är alldeles nya. Jag tar död på dom direkt, helt reflexmässigt eftersom alla kryp på mina chilisar och paprikor måste vara oönskade. Men så funderar jag lite oc Och här är det flera, som nog är alldeles nya. Jag tar död på dom direkt, helt reflexmässigt eftersom alla kryp på mina chilisar och paprikor måste vara oönskade. Men så funderar jag lite oc
Det får bli eftermiddagskaffe i stället. Det får bli eftermiddagskaffe i stället.
Gösta är glad Gösta är glad
Gösta är trött. Gösta är trött.
När det blir kväll ger vi oss av till västsidan. Vi åker till vår favoritrestaurang Ihrebaden. När det blir kväll ger vi oss av till västsidan. Vi åker till vår favoritrestaurang Ihrebaden.
Vi får det absolut sista bordet i kväll. Vi får det absolut sista bordet i kväll.
Maken får sig en Easy Rider. Det passar en chaufför. Maken får sig en Easy Rider. Det passar en chaufför.
I kväll har dom grillbuffé. Här blir man aldrig missnöjd med maten. I kväll har dom grillbuffé. Här blir man aldrig missnöjd med maten.
Och i kväll spelar Moon and Moonshine lite tillbakalutad country. Och i kväll spelar Moon and Moonshine lite tillbakalutad country.
Det är faktiskt ett jättebra band från trakten. Det är faktiskt ett jättebra band från trakten.
Det är landet som gäller nu för tiden. Det är landet som gäller nu för tiden.
Det är där all bra musik kommer i från nu för tiden. Det är där all bra musik kommer i från nu för tiden.
Lyssna på Gasolin and Cattle: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6665855 Lyssna på Gasolin and Cattle: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6665855
Vilka solon han gjorde. Vilka solon han gjorde.
Och vilken energi. Och vilken energi.
. .
. .
. .
. .
Det här var en synnerligen lyckad kväll. God mat, bra musik och en perfekt solnedgång. Det här var en synnerligen lyckad kväll. God mat, bra musik och en perfekt solnedgång.
Men allt roligt varar inte för evigt. Natten till den 26 juli brinner Ihrebaden ner till grunden. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6744855 Men allt roligt varar inte för evigt. Natten till den 26 juli brinner Ihrebaden ner till grunden. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6744855

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/15/