Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

16 July 2017

Ännu en strålande morgon. Inte ett moln i sikte. Hur ska det sluta? Klockan 09.39. Ännu en strålande morgon. Inte ett moln i sikte. Hur ska det sluta? Klockan 09.39.
Här ligger Torsten och vilar. Här ligger Torsten och vilar.
Och det är ännu lite varmare, högtryck och ingen blåst. Och det är ännu lite varmare, högtryck och ingen blåst.
Till frukost får vi äta de allra första tomaterna från växthuset. Till frukost får vi äta de allra första tomaterna från växthuset.
Maken som fått två stora granar av Vännen och Syfröken och som han fått hämta med sin nya släpkärra, klyver ved i dag. Och det finns massor med argument varför det bästa stället att torka v Maken som fått två stora granar av Vännen och Syfröken och som han fått hämta med sin nya släpkärra, klyver ved i dag. Och det finns massor med argument varför det bästa stället att torka v
Det är ännu en perfekt dag för trädgårdsstädning. Det är ännu en perfekt dag för trädgårdsstädning.
Vem sitter där då? Vem sitter där då?
Lille Gösta får komma ut ur sitt fängelse. Lille Gösta får komma ut ur sitt fängelse.
Det är dags att klippa ner kattmyntan. Torsten och Gösta är förskräckta. Kakan måste kissa lite på kattmyntan, så att ingen skulle få för sig att tro att den inte var hans och Småkakornas. Det är dags att klippa ner kattmyntan. Torsten och Gösta är förskräckta. Kakan måste kissa lite på kattmyntan, så att ingen skulle få för sig att tro att den inte var hans och Småkakornas.
Sedan drogar dom sig lite. Sedan drogar dom sig lite.
Kakan är ju deras mentor och han har lärt dom att inte bara rulla i kattmyntan utan att äta den också. Kakan är ju deras mentor och han har lärt dom att inte bara rulla i kattmyntan utan att äta den också.
Nu är det städat i den andra planteringen också. Nu är det städat i den andra planteringen också.
Nu är det städat i den andra planteringen också. Nu är det städat i den andra planteringen också.
När det är dags för eftermiddagskaffe tar jag fram asken med Carnevalkex. Det är en finsk klassiker. Jag åker inte från Finland utan Carneval. När det är dags för eftermiddagskaffe tar jag fram asken med Carnevalkex. Det är en finsk klassiker. Jag åker inte från Finland utan Carneval.
I Finland kan dom konsten att hålla på traditionerna. Carnelvalkex ska det vara! I Finland kan dom konsten att hålla på traditionerna. Carnelvalkex ska det vara!
Maken är stolt över sin fina vedstapel. Maken är stolt över sin fina vedstapel.
Torsten är glad att vi är hemma. Torsten är glad att vi är hemma.
Maken har klippt gräset, men sparat en plätt. Maken har klippt gräset, men sparat en plätt.
I plätten finns Torstens lega. Han är ju utekatten om sommaren. I plätten finns Torstens lega. Han är ju utekatten om sommaren.
Pappa Fridens ros har klarat sig bra i år. Den gillar inte regn och får bruna kronblad av det. Pappa Fridens ros har klarat sig bra i år. Den gillar inte regn och får bruna kronblad av det.
Jag plockar en liten rosbukett. Det är onekligen sent med rosenblomningen också. Jag plockar en liten rosbukett. Det är onekligen sent med rosenblomningen också.
De schersminer som blommar sist av alla våra schersminer har heller ännu inte blommat över. De schersminer som blommar sist av alla våra schersminer har heller ännu inte blommat över.
Vi steker en finsk korv till middag. Vi steker en finsk korv till middag.
Det blir korv och ugnsrostad spetskål. Verkligen inte alls dumt. Det blir korv och ugnsrostad spetskål. Verkligen inte alls dumt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/16/