Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

2 July 2017

Det blir ganska tidig uppstigning, men inte den allra tidigaste. Klockan är 08.11 och vi är nu i Visby. Vädret är inte på topp, kan man säga. Det blir ganska tidig uppstigning, men inte den allra tidigaste. Klockan är 08.11 och vi är nu i Visby. Vädret är inte på topp, kan man säga.
Det blir lilla Snabben till Nynäshamn. Det blir lilla Snabben till Nynäshamn.
Inte mycket folk på båten i dag. Almedalsveckan drar i gång, själva åker vi åt fel håll i det fallet. Inte mycket folk på båten i dag. Almedalsveckan drar i gång, själva åker vi åt fel håll i det fallet.
I Nynäshamn skiner solen och det är varmt. I Nynäshamn skiner solen och det är varmt.
Plötsligt befinner vi oss i Haninge Centrum för att äta mexikansk gatumat. Plötsligt befinner vi oss i Haninge Centrum för att äta mexikansk gatumat.
Kaffet tar vi på Mellanöstern-caféet mittemot. Kaffet tar vi på Mellanöstern-caféet mittemot.
Nu är det dags för att köra ombord på nästa båt. Den är jättestor. Nu är det dags för att köra ombord på nästa båt. Den är jättestor.
Den här båten känns inte ens som en båt uta en flytande galleria. Den här båten känns inte ens som en båt uta en flytande galleria.
Jag har bokat en insideshytt som i det här fallet betyder en hytt med fönster där utsikten skymd av livbåten. Jag har bokat en insideshytt som i det här fallet betyder en hytt med fönster där utsikten skymd av livbåten.
Men vi börjar med lite eftermiddagskaffe och en bärtartelette. Fint ska det vara på Finlandsbåten. Men vi börjar med lite eftermiddagskaffe och en bärtartelette. Fint ska det vara på Finlandsbåten.
Sedan fortsätter vi med att titta på japaner/kineser/sydkoreaner/taiwaneser och dricka bubbel för 2€ glaset. Sedan fortsätter vi med att titta på japaner/kineser/sydkoreaner/taiwaneser och dricka bubbel för 2€ glaset.
I kväll firar vi med röding med hummersås och grönsaker. I kväll firar vi med röding med hummersås och grönsaker.
Dagen till ära äter vi jordgubbsorbet med havrefras. Dagen till ära äter vi jordgubbsorbet med havrefras.
Vi shoppar lite efter middagen och så prövar jag den fantastiska torkmaskinen på toaletten. Sedan är det dags att koja i hytten. Vi shoppar lite efter middagen och så prövar jag den fantastiska torkmaskinen på toaletten. Sedan är det dags att koja i hytten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/2/