Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

20 July 2017

Godmorgon! Idag är det min födelsedag. Godmorgon! Idag är det min födelsedag.
Jag blir uppvaktad med frukost i sängen, sång och presenter. Jag blir uppvaktad med frukost i sängen, sång och presenter.
Pojken vill också ha lite kaffe. I dag kommer vi att kalasa hela dagen. Pojken vill också ha lite kaffe. I dag kommer vi att kalasa hela dagen.
På eftermiddagen kommer Mamma på födelsedagskalas. På eftermiddagen kommer Mamma på födelsedagskalas.
Jag bakat en tårta till kalaset. Jag bakat en tårta till kalaset.
I år har jag gjort en Pavlova med jordgubbar och några röda vinbär. Jag gillar ju inte grädde, så jag gjorde en fyllning av grekisk youghurt, kvarg, rivet citronskal och lite vanilj. Det blev et I år har jag gjort en Pavlova med jordgubbar och några röda vinbär. Jag gillar ju inte grädde, så jag gjorde en fyllning av grekisk youghurt, kvarg, rivet citronskal och lite vanilj. Det blev et
Det ska vara en turkos hatt i år. Jag får sommarens andra turkosa hatt i present av Dottern och Maken. Jag fick också många andra fina presenter, som jag naturligtvis glömde att fotografera. Det ska vara en turkos hatt i år. Jag får sommarens andra turkosa hatt i present av Dottern och Maken. Jag fick också många andra fina presenter, som jag naturligtvis glömde att fotografera.
Och efter tårtkalaset blir det födelsedagsmiddag. Och efter tårtkalaset blir det födelsedagsmiddag.
Det blir marinerade, kokta gula rödbetor, lammkotletter och tzai-spett, degrullar med fetaost och mynta och grillad squash. Det blir marinerade, kokta gula rödbetor, lammkotletter och tzai-spett, degrullar med fetaost och mynta och grillad squash.
Skål på födelsedagen, säger dom. Skål på födelsedagen, säger dom.
Maten var god och födelsedagen trevlig. Maten var god och födelsedagen trevlig.
Maken och Pojken avslutar födelsedagen med att titta på damfotboll på tv. Maken och Pojken avslutar födelsedagen med att titta på damfotboll på tv.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/20/