Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

21 July 2017

Klockan är 09.24. Det är en strålande dag! Klockan är 09.24. Det är en strålande dag!
+19 och ingen blåst att tala om idag. +19 och ingen blåst att tala om idag.
I dag ska vi på loppis i Hellvi. I dag ska vi på loppis i Hellvi.
Pojken och hans Morsa ska också med. Pojken och hans Morsa ska också med.
Nu gäller att slå på spetseendet för att hitta godbitarna. Nu gäller att slå på spetseendet för att hitta godbitarna.
Det här sommarloppiset är på fotbollsplanen i Hellvi och är ett riktigt stort loppis numera. Det här sommarloppiset är på fotbollsplanen i Hellvi och är ett riktigt stort loppis numera.
Tja, lite lockande är det med 70-talsplast i skapligt skick är rätt lockande, men nej. Det hoppar jag över. Tja, lite lockande är det med 70-talsplast i skapligt skick är rätt lockande, men nej. Det hoppar jag över.
Likaså en tavla i korsstygn. Likaså cigarrlådorna. Likaså en tavla i korsstygn. Likaså cigarrlådorna.
En skrivmaskin behöver jag inte heller. En skrivmaskin behöver jag inte heller.
Men Pojken hittar en tryffelhund. Men Pojken hittar en tryffelhund.
Men jag hittade några andra saker: En rund duk till trädgårdsbordet i oanvänt skick, ett par nyvirkade grytlappar, några pocket och en liten löpare till soffbordet i korsstygn i fint skick. Allt Men jag hittade några andra saker: En rund duk till trädgårdsbordet i oanvänt skick, ett par nyvirkade grytlappar, några pocket och en liten löpare till soffbordet i korsstygn i fint skick. Allt
Vi kör vidare in till Visby. Vi kör vidare in till Visby.
Det är lunchdags och Dottern bjuder oss på restaurang. Det är lunchdags och Dottern bjuder oss på restaurang.
Vi äter på en av Visbys två tai-restauranger. Den här restaurangen har den bästa maten. Eftersom det serveras en lunchbuffé tar jag bara av de godaste sakerna. Vi äter på en av Visbys två tai-restauranger. Den här restaurangen har den bästa maten. Eftersom det serveras en lunchbuffé tar jag bara av de godaste sakerna.
Efter lunch är vi barnvakt åt Pojken. Hans Morsa och Dottern ska möta Väninnan som kommit med flyget till Gotland. Sedan ska de shoppa lite i Visby innan de tar bussen hem till Byn. Maken, Pojken Efter lunch är vi barnvakt åt Pojken. Hans Morsa och Dottern ska möta Väninnan som kommit med flyget till Gotland. Sedan ska de shoppa lite i Visby innan de tar bussen hem till Byn. Maken, Pojken
Men efter handeln det dags för eftermiddagskaffe. Vi ska ändå köpa ett nytt halster på Biltema, så vi passar på att fika där. Men efter handeln det dags för eftermiddagskaffe. Vi ska ändå köpa ett nytt halster på Biltema, så vi passar på att fika där.
- Tre små bägare med mjukglass säger jag. Men den sömnige grabben i kassan vaknar inte till och ger oss tre för stora glassar. - Tre små bägare med mjukglass säger jag. Men den sömnige grabben i kassan vaknar inte till och ger oss tre för stora glassar.
Pojken har köpt en telefon på loppis. Vi ringer polis och brandkår hela vägen hem i bilen. Pojken har köpt en telefon på loppis. Vi ringer polis och brandkår hela vägen hem i bilen.
Hemma fortsätter vi att ringa polis och brandkår då det visar sig att telefonen är helt funktionsduglig. Hemma fortsätter vi att ringa polis och brandkår då det visar sig att telefonen är helt funktionsduglig.
Nu har vår fjärde gäst anlänt lagom till middagen med Dottern och Morsan. Nu har vår fjärde gäst anlänt lagom till middagen med Dottern och Morsan.
Jag har lagat pumpasoppa för att göra Pojken glad. Jag har lagat pumpasoppa för att göra Pojken glad.
I kväll hittar jag de första gurkorna. I kväll hittar jag de första gurkorna.
Och jag kan skörda fler och fler tomater i växthuset. Och jag kan skörda fler och fler tomater i växthuset.
Våra kattbröder är med mig i trädgården. Våra kattbröder är med mig i trädgården.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/21/