Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

22 July 2017

Godmorgon. Ännu en solig dag. Klockan är 08.48. Idag ska alla i väg på utflykt. Själv stannar jag hemma. Godmorgon. Ännu en solig dag. Klockan är 08.48. Idag ska alla i väg på utflykt. Själv stannar jag hemma.
Pojkpolisen äter redan frukost. Pojkpolisen äter redan frukost.
Det blir en varm dag. Hela +21 redan Det blir en varm dag. Hela +21 redan
Lille Gösta sover ut. Lille Gösta sover ut.
Jag städar lite i planteringarna. Jag städar lite i planteringarna.
Så här långt in i juli brukar dagliljor och rudbeckior blomma som bäst. I år är det en hel del senare än vanligt. Inte mycket till blom ännu. Så här långt in i juli brukar dagliljor och rudbeckior blomma som bäst. I år är det en hel del senare än vanligt. Inte mycket till blom ännu.
Gösta gör mig sällskap i rabatterna. Gösta gör mig sällskap i rabatterna.
När det blir kväll kommer alla hem och Dottern och Pojken bakar en chokladtårta inför morgondagen. När det blir kväll kommer alla hem och Dottern och Pojken bakar en chokladtårta inför morgondagen.
Men sedan är det dags för middag. Men sedan är det dags för middag.
Men sedan är det dags för middag. Mitt loppisfynd ligger på borden. Jag är mycket nöjd med duken. Men sedan är det dags för middag. Mitt loppisfynd ligger på borden. Jag är mycket nöjd med duken.
Det blir lite allt möjligt att äta. En del äter inte kött och någon inte potatis. Det blir lite allt möjligt att äta. En del äter inte kött och någon inte potatis.
Själv äter jag en korv och en experimentpotatissallad med svarta bönor. Rätt god faktiskt. Själv äter jag en korv och en experimentpotatissallad med svarta bönor. Rätt god faktiskt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/22/