Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

23 July 2017

Vi börjar dagen med födelsdagsuppvaktning. Grattis Dottern! Vi börjar dagen med födelsdagsuppvaktning. Grattis Dottern!
Sixten är också med och gratulerar. Sixten är också med och gratulerar.
Dottern får presenter och frukost på sängen. Dottern får presenter och frukost på sängen.
Pojken sov som en gris när det var dags att gå upp och gratulera. Morsan tyckte att han skulle få sova, men när han väl vaknade var han inte glad. Han hade ju missat presenterna. Pojken sov som en gris när det var dags att gå upp och gratulera. Morsan tyckte att han skulle få sova, men när han väl vaknade var han inte glad. Han hade ju missat presenterna.
Sixten höll sig i fönstret. När han är på sommarnöje tycker han det är väldigt kul att titta på en ny utsikt. Sixten höll sig i fönstret. När han är på sommarnöje tycker han det är väldigt kul att titta på en ny utsikt.
Tja, det tog en stund att fira Dottern. Nu är klockan 10.17. Solen skiner i dag också. Tja, det tog en stund att fira Dottern. Nu är klockan 10.17. Solen skiner i dag också.
Det är + 20 grader än så länge. Det är + 20 grader än så länge.
På eftermiddagen kommer Mormor och gratulera Dottern. Då blir det födelsedagskalas i trädgården som vanligt. På eftermiddagen kommer Mormor och gratulera Dottern. Då blir det födelsedagskalas i trädgården som vanligt.
Mormor är på gott humör. Men hon tycker att det är varmt och vill sitta i skuggan. Mormor är på gott humör. Men hon tycker att det är varmt och vill sitta i skuggan.
Dottern får öppna fler paket. Dottern får öppna fler paket.
Och hon får skära första biten av tårtan hon bakat. Och hon får skära första biten av tårtan hon bakat.
Ingen födelsedag utan kaffekalas i trädgården. Det är alltid fint väder på Dotterns och min födelsedag. Ingen födelsedag utan kaffekalas i trädgården. Det är alltid fint väder på Dotterns och min födelsedag.
Sedan går Dottern ett varv i trädgården med sin Mormor Sedan går Dottern ett varv i trädgården med sin Mormor
Och sedan åker hon hem till sitt. Och sedan åker hon hem till sitt.
Jag hade med mig en del konstiga saker från Finland. Det här är Talkkuna från kvarnen i Vääksy. Det är ett mycket tavastländskt och gammalt mjölslag. Det förekommer också på fler ställen Jag hade med mig en del konstiga saker från Finland. Det här är Talkkuna från kvarnen i Vääksy. Det är ett mycket tavastländskt och gammalt mjölslag. Det förekommer också på fler ställen
Jag plockar den första färdiga frilandsgurkan i dag. Jag plockar den första färdiga frilandsgurkan i dag.
Nu är det dags för födelsedagsmiddag. Det blir väldigt sent i kväll, så vi sitter inne och äter. Trots varma dagar blir det inga varma kvällar ännu. Nu är det dags för födelsedagsmiddag. Det blir väldigt sent i kväll, så vi sitter inne och äter. Trots varma dagar blir det inga varma kvällar ännu.
Dottern och pojken har beställt grillad lax med saffransrisotto. Det är det bästa dom vet. Dottern och pojken har beställt grillad lax med saffransrisotto. Det är det bästa dom vet.
Till efterträtt blir det resterna av chokladtårtan. Förra året införde vi en tradition för att jag vispat för mycket vispgrädde till tårtan. Då kom någon på att man kan använda vispgrädd Till efterträtt blir det resterna av chokladtårtan. Förra året införde vi en tradition för att jag vispat för mycket vispgrädde till tårtan. Då kom någon på att man kan använda vispgrädd
Vi har fått besök av Ebba lagom till efterrätten. Vi har fått besök av Ebba lagom till efterrätten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/23/