Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

24 July 2017

Klockan är 08.26. I dag är vi vakna rätt så tidigt. Det är inte slut på kalasen än. Klockan är 08.26. I dag är vi vakna rätt så tidigt. Det är inte slut på kalasen än.
Det blir en mulet nästan hela dagen. +19 får duga. Det blir en mulet nästan hela dagen. +19 får duga.
Ja, i dag är dagen då mina finska Systrar och deras Makar kommer med kryssningsbåt till Visby och fördriver dagen i Visby med att hälsa på Mamma och alla oss andra. Det var länge sedan sist. Ja, i dag är dagen då mina finska Systrar och deras Makar kommer med kryssningsbåt till Visby och fördriver dagen i Visby med att hälsa på Mamma och alla oss andra. Det var länge sedan sist.
Vi har mycket att prata om, trots att vi träffades bara för några veckor sedan. Vi har mycket att prata om, trots att vi träffades bara för några veckor sedan.
Vi bjuder på lammgryta och jag är så upptagen med maten att jag glömmer bort att ta några fler bilder. Vi bjuder på lammgryta och jag är så upptagen med maten att jag glömmer bort att ta några fler bilder.
Efterrätten kommer i alla fall med på bild. Det blir grekisk yoghurt smaksatt med lime curd och blåbär. Efterrätten kommer i alla fall med på bild. Det blir grekisk yoghurt smaksatt med lime curd och blåbär.
Pojken gillade det. Pojken gillade det.
Pojken roar sig på egen hand. Pojken roar sig på egen hand.
Mamma får titta på bilder på barn och barnbarn. Mamma får titta på bilder på barn och barnbarn.
Och hon blir på mycket gott humör, för det var väldigt länge sedan hon träffade min "finska släkt". Tänk, viken bra idé att åka på kryssning och vara hos oss över dagen. Och hon blir på mycket gott humör, för det var väldigt länge sedan hon träffade min "finska släkt". Tänk, viken bra idé att åka på kryssning och vara hos oss över dagen.
Och hon får titta på fler foton från Finland. Och hon får titta på fler foton från Finland.
Men sedan blir det dags för kaffe. Men sedan blir det dags för kaffe.
Gotland är kaffekalasens förlovade land. Här är bull- och småkakskulturen utvecklad sedan urminnes tider. Jag gav mina finska Systrar varsin bok om gotländska kakor och bullar i present när vi Gotland är kaffekalasens förlovade land. Här är bull- och småkakskulturen utvecklad sedan urminnes tider. Jag gav mina finska Systrar varsin bok om gotländska kakor och bullar i present när vi
Här är vi: jag, Storasyster, Mamma och Lillasyster. Det är bara Mamma kvar i föräldragenerationen. Nu börjar dessutom de finska mostrarna och fastrarna falla ifrån och det är bara vi kvar. Nä Här är vi: jag, Storasyster, Mamma och Lillasyster. Det är bara Mamma kvar i föräldragenerationen. Nu börjar dessutom de finska mostrarna och fastrarna falla ifrån och det är bara vi kvar. Nä
Maken skjutsar hem Mamma som börjar bli trött. Vi andra tar en liten promenad till hamnen. Maken skjutsar hem Mamma som börjar bli trött. Vi andra tar en liten promenad till hamnen.
Här i hamnen har ju både Lillasyster och Storasyster och hennes Make varit förut, men inte Lillasysters Make. När de var här förra gången var han tvungen att vara hemma och ta hand om gården. Här i hamnen har ju både Lillasyster och Storasyster och hennes Make varit förut, men inte Lillasysters Make. När de var här förra gången var han tvungen att vara hemma och ta hand om gården.
Två finska män. Två finska män.
Lillasysters Make tycker att det är rätt spännande att titta ut över havet och veta att inte allt för långt borta ligger Ventspils i Lettland och strax norrut Estland. Lillasysters Make tycker att det är rätt spännande att titta ut över havet och veta att inte allt för långt borta ligger Ventspils i Lettland och strax norrut Estland.
Nu är det dags för den "finska släkten" att säga hejdå. Maken ska skjutsa dem in till Visby och kryssningskajen. Nu är det dags för den "finska släkten" att säga hejdå. Maken ska skjutsa dem in till Visby och kryssningskajen.
Jag har fått hur mycket presenter som helst. Det är surskorpor och Carnevalkex och allt möjligt. Min finska Storasyster har t.o.m. bakat en kaka till mig. Det får mig att tänka på att på den ti Jag har fått hur mycket presenter som helst. Det är surskorpor och Carnevalkex och allt möjligt. Min finska Storasyster har t.o.m. bakat en kaka till mig. Det får mig att tänka på att på den ti
Dottern provar en ny mössa. Dottern provar en ny mössa.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/24/