Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

25 July 2017

Klockan är 09.23. Ännu en halvmulen morgon. I dag blev det en längre sovmorgon. Klockan är 09.23. Ännu en halvmulen morgon. I dag blev det en längre sovmorgon.
Samma väder som igår. Samma väder som igår.
I går gjorde vi kalvdans. Jag fick råmjölk för rätt länge sedan som legat i frysen och väntat på att Dottern skulle komma hem. I dag blir det kalvdans till frukost. Vilken lyx! I går gjorde vi kalvdans. Jag fick råmjölk för rätt länge sedan som legat i frysen och väntat på att Dottern skulle komma hem. I dag blir det kalvdans till frukost. Vilken lyx!
Medan Morsan packar resväskan jobbar Pojken och Maken med ved. Medan Morsan packar resväskan jobbar Pojken och Maken med ved.
I dag är det dags för Pojken och hans Morsa och Väninnan att åka hem. Maken kör dom till båten. I dag är det dags för Pojken och hans Morsa och Väninnan att åka hem. Maken kör dom till båten.
Kvar blir jag och Dottern. Vi går ner till hamnen och tar en glass. Kvar blir jag och Dottern. Vi går ner till hamnen och tar en glass.
Dagens skörd. Nu börjar det växa till sig. Dagens skörd. Nu börjar det växa till sig.
Den första sommarsquashen är klar för skörd. Den har onekligen blivit lite missbildad. För övrigt blir det ingen jätteskörd av varken pumpa eller squash i år. Den första sommarsquashen är klar för skörd. Den har onekligen blivit lite missbildad. För övrigt blir det ingen jätteskörd av varken pumpa eller squash i år.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/25/