Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

26 July 2017

Klockan är 09.23. I dag skiner solen. Klockan är 09.23. I dag skiner solen.
Inte varmaste morgonen i år, faktiskt. Lite blåsigt blir det också i dag. Inte varmaste morgonen i år, faktiskt. Lite blåsigt blir det också i dag.
I vår vattentäkt är det gott om badgäster. I vår vattentäkt är det gott om badgäster.
I vår vattentäkt är det gott om badgäster. Det är de som vill ha en egen Blå Lagun. I vår vattentäkt är det gott om badgäster. Det är de som vill ha en egen Blå Lagun.
Dottern och jag cyklar ner till Lergrav för att fika. Vinden har tilltagit och det blåser som satan. Men det är gott om turister. Dottern och jag cyklar ner till Lergrav för att fika. Vinden har tilltagit och det blåser som satan. Men det är gott om turister.
Tyvärr missar vi invigningen av det nya biblioteket i Lergrav med en timme. Tyvärr missar vi invigningen av det nya biblioteket i Lergrav med en timme.
För vi måste cykla hemåt igen. För vi måste cykla hemåt igen.
Men vi hann ändå med en liten snabb titt på ett litet loppis på vägen hem. Där gjorde jag faktiskt ett litet loppisfynd: en liten vas av Joseph Schott för Smålandshyttan för en rimlig penning Men vi hann ändå med en liten snabb titt på ett litet loppis på vägen hem. Där gjorde jag faktiskt ett litet loppisfynd: en liten vas av Joseph Schott för Smålandshyttan för en rimlig penning
I kväll har vi ännu en gäst. Det är en av mina gamla Arbetskamrater som vi säkert inte sett på närmare 20 år. I kväll har vi ännu en gäst. Det är en av mina gamla Arbetskamrater som vi säkert inte sett på närmare 20 år.
I kväll blir det lammkotlett med den konstigt formade squashen, klyftpotatis, ugnsrostad rosa spetskål och vitlöksyoghurt. I kväll blir det lammkotlett med den konstigt formade squashen, klyftpotatis, ugnsrostad rosa spetskål och vitlöksyoghurt.
Katterna får frukost. Katterna får frukost.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/26/