Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

5 July 2017

Godmorgon Kaisaniemikatu. Där längst ner på gatan kan jag se mitt favoritmuseum Ateneum från frukostbordet. Godmorgon Kaisaniemikatu. Där längst ner på gatan kan jag se mitt favoritmuseum Ateneum från frukostbordet.
Ja, det blir hotellfrukost i dag också. Ja, det blir hotellfrukost i dag också.
Och naturligtvis blir det några karelska rispiroger med äggsmör i dag också. Och naturligtvis blir det några karelska rispiroger med äggsmör i dag också.
Vi tar oss ut från Helsingfors efter att ha betald den svindyra parkeringen i Gloet-garaget och kör norrut. Vi tar oss ut från Helsingfors efter att ha betald den svindyra parkeringen i Gloet-garaget och kör norrut.
Och så är vi framme vid strandhuset vid bron över till Salonsaari och till mina Finska systrar. Och så är vi framme vid strandhuset vid bron över till Salonsaari och till mina Finska systrar.
Nu tar min finska Storasyster och hennes man emot oss i stugan och vi äter lite enkel lunch. Nu tar min finska Storasyster och hennes man emot oss i stugan och vi äter lite enkel lunch.
Hon har gjort mackor med nybakta semlor, som det heter i Finland om en brödbulle eller fralla. Och en blåbärskaka. Lite senare ska vi i väg till Lillasyster och äta middag och träffa barn och ba Hon har gjort mackor med nybakta semlor, som det heter i Finland om en brödbulle eller fralla. Och en blåbärskaka. Lite senare ska vi i väg till Lillasyster och äta middag och träffa barn och ba
Sov så gott Salonsaari. Sov så gott Salonsaari.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/5/