Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

6 July 2017

Godmorgon Päjänne! Godmorgon Päjänne!
Det blir frukost i stugan idag. Förra gången vi var här var det värmebölja och frukost utomhus. Nu är det svinkallt. Typ +8. Det blir frukost i stugan idag. Förra gången vi var här var det värmebölja och frukost utomhus. Nu är det svinkallt. Typ +8.
Nu åker vi hem till Lillasyster och hennes man för nu ska vi åka på utflykt. Nu åker vi hem till Lillasyster och hennes man för nu ska vi åka på utflykt.
Vi åker till Jämsä och Kivipanki - Stenbanken, en timmes bilresa norrut mot Jyväskylä. Vi åker till Jämsä och Kivipanki - Stenbanken, en timmes bilresa norrut mot Jyväskylä.
Vi ska gå på konstutställning och titta på tovad konst från hela Norden Vi ska gå på konstutställning och titta på tovad konst från hela Norden
Det är en spännande utställning med prov på olika former av tovad konst. Det är en spännande utställning med prov på olika former av tovad konst.
Och det roligaste av allt detta är att vi får se två alster från två olika kvinnor som bor hemma i Byn. Och det roligaste av allt detta är att vi får se två alster från två olika kvinnor som bor hemma i Byn.
Här visas också tovade klädesplagg. Den fantasifulla tröjan till vänster är gjord hemma i Byn. Här visas också tovade klädesplagg. Den fantasifulla tröjan till vänster är gjord hemma i Byn.
Ja, vi tyckte alla att det var en trevlig utställning. Ja, vi tyckte alla att det var en trevlig utställning.
Sedan åker vi hem igen. Det är ett miserabelt väder idag, Sedan åker vi hem igen. Det är ett miserabelt väder idag,
Men på hemvägen stannar vi till och dricker kaffe hos Storasysters väninna Liisa med make, som har en sommarstuga i krokarna. Men på hemvägen stannar vi till och dricker kaffe hos Storasysters väninna Liisa med make, som har en sommarstuga i krokarna.
Här finns också en riktigt gullig hund, som gärna vill bli kliad på magen och att man jagar henne eller slänger bollar som hon får springa efter. Här finns också en riktigt gullig hund, som gärna vill bli kliad på magen och att man jagar henne eller slänger bollar som hon får springa efter.
När vi kommer tillbaka till Vääksy igen är det dags för lite kvällsmat. Storasyster donar i Lillasysters kök medan LIllasyster har ena barnbarnet i famnen. När vi kommer tillbaka till Vääksy igen är det dags för lite kvällsmat. Storasyster donar i Lillasysters kök medan LIllasyster har ena barnbarnet i famnen.
Lite korvar och lite piroger är perfekt till kvällen. Lite korvar och lite piroger är perfekt till kvällen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/7/6/