Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

August 2017

Godmorgon! Det blir sena kvällar med så mycket folk i huset. Ingen morgonbild i dag. Vädret har jag inte kollat, mer än vad jag ser med blotta ögat. Mulet, blåsigt, relativt varmt. Nu är vi på Godmorgon! Det blir sena kvällar med så mycket folk i huset. Ingen morgonbild i dag. Vädret har jag inte kollat, mer än vad jag ser med blotta ögat. Mulet, blåsigt, relativt varmt. Nu är vi på
Somliga av släktingarna har inte varit så mycket på Gotland och definitivt inte på norra Gotland. Så vi tar turist-trailen och åker längs med Fårös västra kust förbi Digerhuvud och norrut t Somliga av släktingarna har inte varit så mycket på Gotland och definitivt inte på norra Gotland. Så vi tar turist-trailen och åker längs med Fårös västra kust förbi Digerhuvud och norrut t
Det tas så klart en massa bilder. Det tas så klart en massa bilder.
Det tas så klart en massa bilder. Det tas så klart en massa bilder.
Det ser rätt dramatiskt ut där borta mot syd. Det ser rätt dramatiskt ut där borta mot syd.
Tanten vänder kameran bakochfram och tar en ofrivillig selfie. Tanten vänder kameran bakochfram och tar en ofrivillig selfie.
Släktingar. Släktingar.
Släktingar. Släktingar.
Släktingar. Släktingar.
Släktingar. Släktingar.
Ja, och så kommer Dotterns A-kusin på att det ju är rauken på tvåhundringen vi är vid. Ja, och så kommer Dotterns A-kusin på att det ju är rauken på tvåhundringen vi är vid.
Nästa obligatorium är Sylvis Döttrar. Nu ska vi dricka lite förmiddagskaffe. Nästa obligatorium är Sylvis Döttrar. Nu ska vi dricka lite förmiddagskaffe.
Det är väldigt mycket folk här. Det är väldigt mycket folk här.
Flickorna bakom disken får jobba hårt. Flickorna bakom disken får jobba hårt.
Eftersom vi är 13 personer som ska fika tillsammans går Dottern och letar upp plats åt oss och håller dom upptagna. Dottern sms:ar mig och säger att hon vill ha en vaniljbulle. Jag tar en bild oc Eftersom vi är 13 personer som ska fika tillsammans går Dottern och letar upp plats åt oss och håller dom upptagna. Dottern sms:ar mig och säger att hon vill ha en vaniljbulle. Jag tar en bild oc
Själv väljer jag en bulle med strösocker på. I Finland hade en sådan hetat kristallipulla. Fast då med kardemumma istället för kanel. Själv väljer jag en bulle med strösocker på. I Finland hade en sådan hetat kristallipulla. Fast då med kardemumma istället för kanel.
Så där nu har alla fått beställa och tagit plats. Så där nu har alla fått beställa och tagit plats.
Vi är färdiga med naturupplevelserna och alla kvinnor och flickor vill shoppa. Det är dags för shopping, alltså. Vi är färdiga med naturupplevelserna och alla kvinnor och flickor vill shoppa. Det är dags för shopping, alltså.
Nästan alla kvinnor och flickor gör fynd på Ebbes Päls. Männen och pojkarna står utanför och väntar. Nästan alla kvinnor och flickor gör fynd på Ebbes Päls. Männen och pojkarna står utanför och väntar.
Sedan blir det Indisk Marknad på Svens i det gamla Konsumhuset. Sedan blir det Indisk Marknad på Svens i det gamla Konsumhuset.
Dotterns lilla A-kusin gör några fynd här. Men det gör dom flesta som kommer hit. Dotterns lilla A-kusin gör några fynd här. Men det gör dom flesta som kommer hit.
Nu är det dags för sen lunch. A-kusinen som byggde en ställning till vattentanken i ett nafs har väntat på att vi ska åka till Kuten. Det är ju världsberömt. Det är lång kö i dag också. M Nu är det dags för sen lunch. A-kusinen som byggde en ställning till vattentanken i ett nafs har väntat på att vi ska åka till Kuten. Det är ju världsberömt. Det är lång kö i dag också. M
Det är lång kö. Det är lång kö.
Man får vänta länge. Man får vänta länge.
Men så har vi lyckats med att komma fram till disken och beställa mat och dessutom hittat en plats där vi alla 13 kan sitta tillsammans. Nu får vi vänta på maten. Men så har vi lyckats med att komma fram till disken och beställa mat och dessutom hittat en plats där vi alla 13 kan sitta tillsammans. Nu får vi vänta på maten.

Loading more images...