Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

12 August

Godmorgon! Det är lördag. Det är fuktigt på plattorna och det blev en lång sovmorgon. Klockan är 10.32. Godmorgon! Det är lördag. Det är fuktigt på plattorna och det blev en lång sovmorgon. Klockan är 10.32.
Lördagsfrukost med hemodlat. Lördagsfrukost med hemodlat.
Det blir en hyggligt varm dag utan blåst. Det tackar vi för. Det blir en hyggligt varm dag utan blåst. Det tackar vi för.
Trots våta plattor har det som kom ner hett så mycket i regnmätaren. Ingenting, faktiskt. Trots våta plattor har det som kom ner hett så mycket i regnmätaren. Ingenting, faktiskt.
I dag är det nödvändigt att göra en liten trädgårdsstädning. I dag är det nödvändigt att göra en liten trädgårdsstädning.
Det mesta av salladen har gått i blom nu. Det är massor med sallad kvar i pallkragarna, trots att vi tvångsätit sallad från i midsomras. Allt för skyllas på torkan. Det mesta av salladen har gått i blom nu. Det är massor med sallad kvar i pallkragarna, trots att vi tvångsätit sallad från i midsomras. Allt för skyllas på torkan.
Maken gör en generalstädning av hela huset. Det kan behövas efter den här sommaren. Maken gör en generalstädning av hela huset. Det kan behövas efter den här sommaren.
Jag planterar några små plantor av Jätteverbena jag fick av Arbetskamraten för några veckor sedan. Här kan de stå så jag har koll på dom och inte av misstag rensar bort dom på våren, så som jag gjorde Jag planterar några små plantor av Jätteverbena jag fick av Arbetskamraten för några veckor sedan. Här kan de stå så jag har koll på dom och inte av misstag rensar bort dom på våren, så som jag gjorde
Och här står också en solros som jag inte har planterat. Och här står också en solros som jag inte har planterat.
Jag gillar vår humle med kottar. Jag gillar vår humle med kottar.
Så är det städat och snyggt i pallkragarna. Nu är det fritt fram att komma att krafsa i den torra jorden. Så är det städat och snyggt i pallkragarna. Nu är det fritt fram att komma att krafsa i den torra jorden.
Det blir kaffepaus på verandan. Det blir kaffepaus på verandan.
Sedan beskär jag fikonet och befriar den från torra grenar. Sedan beskär jag fikonet och befriar den från torra grenar.
Det blev att se bra ut. Det blev att se bra ut.
Det är snygg färg på den här sommardahlian och den tänker jag ta frö från. Jag gillar de som har lite krås i mitten. Det är snygg färg på den här sommardahlian och den tänker jag ta frö från. Jag gillar de som har lite krås i mitten.
Annars är ju Inkakragen en bestseller. Förra året hade jag den inte. Nu är den tillbaka. Tur är det. Annars är ju Inkakragen en bestseller. Förra året hade jag den inte. Nu är den tillbaka. Tur är det.
Kvällens grillmiddag består av Kanalkorv från Vääksy, ugnsrostad kålrot och bakad vitlök och givetvis grillad squash och små gröna chilis. Kvällens grillmiddag består av Kanalkorv från Vääksy, ugnsrostad kålrot och bakad vitlök och givetvis grillad squash och små gröna chilis.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/12/