Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

14 August 2017

Klockan är 07.36. Jag övar mig att gå upp lite tidigare. Maken åker till jobbet. Själv är jag ledig en vecka till. Klockan är 07.36. Jag övar mig att gå upp lite tidigare. Maken åker till jobbet. Själv är jag ledig en vecka till.
+17 och sol och inte särskilt blåsigt. Det ser bra ut. +17 och sol och inte särskilt blåsigt. Det ser bra ut.
Dom genom ett trollslag är det som vanligt i byn igen. Tyst och lugnt och inte en sommargäst så långt ögat når och örat hör. Dom genom ett trollslag är det som vanligt i byn igen. Tyst och lugnt och inte en sommargäst så långt ögat når och örat hör.
Jag städar mina garderober. Jag städar mina garderober.
Det blev fyra burkar med inlagd gurka. Det blev fyra burkar med inlagd gurka.
Jag sätter i gång en 11 år gammal surdeg. Den har legat i frysen och kommer ursprungligen från min ena finska systers hem; gården Vehkoo. Där har den gått i arv på gården generation efter gen Jag sätter i gång en 11 år gammal surdeg. Den har legat i frysen och kommer ursprungligen från min ena finska systers hem; gården Vehkoo. Där har den gått i arv på gården generation efter gen
I dag blir det lammfärsfyllda tomater och squashar till middag. Alltid lika gott varje gång. I dag blir det lammfärsfyllda tomater och squashar till middag. Alltid lika gott varje gång.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/14/