Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

16 August 2017

Klockan är 08.0. Jag fortsätter att stiga upp lite tidigare för att vänja mig vid den gräsliga uppstigningstid som kommer. Klockan är 08.0. Jag fortsätter att stiga upp lite tidigare för att vänja mig vid den gräsliga uppstigningstid som kommer.
Jojo! På ön ska vi spara vatten, men det kan få sina andra oönskade effekter. I ivern att spara, så som vi har blivit uppmanade till av Regionen, snålspolas toaletterna runt om på ön. Själva Jojo! På ön ska vi spara vatten, men det kan få sina andra oönskade effekter. I ivern att spara, så som vi har blivit uppmanade till av Regionen, snålspolas toaletterna runt om på ön. Själva
+19 och lite sol får ju duga. Sydlig vind. Det blir normalblåst i dag. +19 och lite sol får ju duga. Sydlig vind. Det blir normalblåst i dag.
Dagens bukett. Dagens bukett.
Men roligare än så blir det inte. Jag får sommarens värsta och enda riktigt gräsliga migränanfall. Det blir till att ligga ner i sängen tillsammans med Gösta i dag. Men roligare än så blir det inte. Jag får sommarens värsta och enda riktigt gräsliga migränanfall. Det blir till att ligga ner i sängen tillsammans med Gösta i dag.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/16/