Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

18 August 2017

Klockan är 08.01. Det är mulet och min sista semesterdag. Klockan är 08.01. Det är mulet och min sista semesterdag.
Men se, är det inte lite regn som kommer ner från himlen. Men se, är det inte lite regn som kommer ner från himlen.
Det är vi förstås överlyckliga för även om det bara är +17. Det är vi förstås överlyckliga för även om det bara är +17.
6 mm och en humla som simmar på rygg i dag. Det var en besvikelse. På resten av ön har det regnat mer. Vi vill ha minst 15 mm varje gång. 6 mm och en humla som simmar på rygg i dag. Det var en besvikelse. På resten av ön har det regnat mer. Vi vill ha minst 15 mm varje gång.
Humlan häller jag ut på gräsmattan och den verkar ha klarat badet. Men det var en himla baddare till humla, faktiskt. Humlan häller jag ut på gräsmattan och den verkar ha klarat badet. Men det var en himla baddare till humla, faktiskt.
Fördegen är i fin form. Den har lyft ordentligt under jäsningen och syran är hög i degen. Jag sätter nu den sista degen på jäsning. Fördegen är i fin form. Den har lyft ordentligt under jäsningen och syran är hög i degen. Jag sätter nu den sista degen på jäsning.
Ja, nu är det som vanligt igen. Fredag är pizzafredag. Ja, nu är det som vanligt igen. Fredag är pizzafredag.
Och det blir kväll innan jag kan sätta i gång att baka. Det fina rågmjölet gör att degen är kladdigare än vad den borde vara. Grovt mjöl tar upp mer vätska, tror jag. Det känns nervöst nä Och det blir kväll innan jag kan sätta i gång att baka. Det fina rågmjölet gör att degen är kladdigare än vad den borde vara. Grovt mjöl tar upp mer vätska, tror jag. Det känns nervöst nä

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/18/