Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

19 August 2017

Klockan är 09.40. I natt har det regnat. Det har varit sovmorgon och te på sängen. Klockan är 09.40. I natt har det regnat. Det har varit sovmorgon och te på sängen.
+18 grader och risk för skurar. +18 grader och risk för skurar.
11 mm är klart godkänt. Ingen simmande humla i dag. 11 mm är klart godkänt. Ingen simmande humla i dag.
De vackra ljusblå blommar sent i år också, trots förkultivering och sådd i rätt tid. Kan det bero på den här sommarens kalla nätter? De vackra ljusblå blommar sent i år också, trots förkultivering och sådd i rätt tid. Kan det bero på den här sommarens kalla nätter?
Jag tar en promenad. Jag tar en promenad.
Det går däremot bra för gurkorna i år. Det går däremot bra för gurkorna i år.
Och trots den rekordkalla våren mitt i blomningen, blir det i allafall en och annan valnöt i år. Och trots den rekordkalla våren mitt i blomningen, blir det i allafall en och annan valnöt i år.
Men nu ska vi iscensätta ett äventyr. Men nu ska vi iscensätta ett äventyr.
Nu blir det cowboyäventyr i Rute. Deltagarna briefas. Det ska bli en story om Dr Quinn. Nu blir det cowboyäventyr i Rute. Deltagarna briefas. Det ska bli en story om Dr Quinn.
Deltagarna gör sig redo på Avonleas farm. Deltagarna gör sig redo på Avonleas farm.
Nu har Maria Quinn anlänt och förlöst en av kvinnorna från horhuset. Förlossningen gick bra. Nu har Maria Quinn anlänt och förlöst en av kvinnorna från horhuset. Förlossningen gick bra.
Och nu ska alla dricka eftermiddagskaffe. Och nu ska alla dricka eftermiddagskaffe.
Titta noga på den emaljerade kakformen. Det är en canadensisk kakform i mycket klassisk canadensisk stil från förr. När jag var liten hade jag en bilderbok från FIB;s barnbibliotek som hette "Na Titta noga på den emaljerade kakformen. Det är en canadensisk kakform i mycket klassisk canadensisk stil från förr. När jag var liten hade jag en bilderbok från FIB;s barnbibliotek som hette "Na
Men nu blir det hästkapplöpning. Det är bara till för männen, men Maria Quinn klär ut sig till man och får därför vara med eftersom ingen vet om att hon är kvinna, egentligen. Men nu blir det hästkapplöpning. Det är bara till för männen, men Maria Quinn klär ut sig till man och får därför vara med eftersom ingen vet om att hon är kvinna, egentligen.
Sedan bär det av. Sedan bär det av.
Maria Quinn vinner så klart. Maria Quinn vinner så klart.
En del indianer är blonda. En del indianer ser ut som en glamrockare med käpphäst. En del indianer är blonda. En del indianer ser ut som en glamrockare med käpphäst.
Nu kommer diligensen för att hämta doktorn. Det ryktas om en duell uppe vid kvarnen. Det går vilt till och skjutvapen är inblandande. Doktorn måste komma fort. Nu kommer diligensen för att hämta doktorn. Det ryktas om en duell uppe vid kvarnen. Det går vilt till och skjutvapen är inblandande. Doktorn måste komma fort.
Vid kvarnen ligger Horace svårt skadad av ett skott i buken. Han blir omplåstrad av Maria Quinn. Glädjeflickan Myra har blivit kär i Horace och nu är hon förtvivlad över att han har blivit skju Vid kvarnen ligger Horace svårt skadad av ett skott i buken. Han blir omplåstrad av Maria Quinn. Glädjeflickan Myra har blivit kär i Horace och nu är hon förtvivlad över att han har blivit skju
Där finns det massor med god mat. Där finns det massor med god mat.
Det är riktigt cowboykäk med korvar och bönor och allehanda röror och bröd. Det är riktigt cowboykäk med korvar och bönor och allehanda röror och bröd.
Nu går solen ner över långbordet Nu går solen ner över långbordet
Och när det blir mörkt så blir det efterrätt och vi hurrar för Maria Quinn 60 år. Och när det blir mörkt så blir det efterrätt och vi hurrar för Maria Quinn 60 år.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/19/