Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

2 August 2017

Godmorgon! Det har faktiskt regnat lite på morgonkvisten. Klockan är 10.15 och våra släktingar har åkt på utflykt på egen hand i dag. Godmorgon! Det har faktiskt regnat lite på morgonkvisten. Klockan är 10.15 och våra släktingar har åkt på utflykt på egen hand i dag.
Det är nästan som vanligt och Torsten kan softa på verandan. Det är nästan som vanligt och Torsten kan softa på verandan.
Det var verkligen inte mycket regn att skryta med. Vi har fått 2 mm. Det är bara en fis i vinden och blåste väl eller torkade bort innan det ens hann träffa marken. Det var verkligen inte mycket regn att skryta med. Vi har fått 2 mm. Det är bara en fis i vinden och blåste väl eller torkade bort innan det ens hann träffa marken.
Jag säger hejdå för den här gången till Dottern och Sixten. Maken skjutsar dom till båten. Nu åker dom hem till Norrköping. Jag säger hejdå för den här gången till Dottern och Sixten. Maken skjutsar dom till båten. Nu åker dom hem till Norrköping.
På eftermiddagen får vi besök av en liten familj en stund och som varit och badat på badplatsen i hamnen. Vi bjuder på eftermiddagskaffe, så klart. På eftermiddagen får vi besök av en liten familj en stund och som varit och badat på badplatsen i hamnen. Vi bjuder på eftermiddagskaffe, så klart.
Gräset blev ganska fint i krukorna. Men det var inte det gräset som jag sådde. Jag tycker det ser ut som något fjäderborstgräs, men något sådant har jag inte frön till. Misstänker att jag f
Dagens tomatskörd. Dagens tomatskörd.
Dagens gurkskörd. Dagens gurkskörd.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/2/