Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

20 August 2017

Klockan är 10.21. Det blev sent i går och sovmorgonen blev lång. Solen strålar som vanligt. Klockan är 10.21. Det blev sent i går och sovmorgonen blev lång. Solen strålar som vanligt.
+ 19, lite vind och sol. Det ser bra ut. + 19, lite vind och sol. Det ser bra ut.
Vi åker till stranden på St Olovsholm. Det är ganska folktomt, tyst och lungt. Det är fint nu. Vi åker till stranden på St Olovsholm. Det är ganska folktomt, tyst och lungt. Det är fint nu.
Jag vilar benen bland kaninhålen på stranden och tänker inte bada. Jag vilar benen bland kaninhålen på stranden och tänker inte bada.
Sedan dricker vi te och äter bullar, för vi glömde kaffepulvret hemma. Som tur var hade vi några gamla tepåsar i utflyktskorgen, annars hade det blivit bulle och varmt vatten. Sedan dricker vi te och äter bullar, för vi glömde kaffepulvret hemma. Som tur var hade vi några gamla tepåsar i utflyktskorgen, annars hade det blivit bulle och varmt vatten.
Maken spanar ut över vattnet och bestämmer sig för att inte bada. Maken spanar ut över vattnet och bestämmer sig för att inte bada.
Vi tar en promenad i stället upp på själva holmen. Vi tar en promenad i stället upp på själva holmen.
Högst upp på holmen ligger St Olovs kapell. Här landsteg Olof den helige någon gång på 1000-talet och kristnade gutarna. https://sv.wikipedia.org/wiki/S:t_Olofsholm Högst upp på holmen ligger St Olovs kapell. Här landsteg Olof den helige någon gång på 1000-talet och kristnade gutarna. https://sv.wikipedia.org/wiki/S:t_Olofsholm
Mystiskt på holmen: harbajs och tomma patronhylsor Mystiskt på holmen: harbajs och tomma patronhylsor

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/20/