Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

21 August 2017

Godmorgon! Allt har sin ände, även så min långa semester. I dag börjar jag jobba igen efter två månader och måste stiga upp så okristligt tidigt som vid 05-tiden. Det är dimma i dag. Godmorgon! Allt har sin ände, även så min långa semester. I dag börjar jag jobba igen efter två månader och måste stiga upp så okristligt tidigt som vid 05-tiden. Det är dimma i dag.
Fast det är nog sol ovanför dimman. Det är i princip vindstilla. Det är det sällan eller aldrig. Men kallt. Fast det är nog sol ovanför dimman. Det är i princip vindstilla. Det är det sällan eller aldrig. Men kallt.
Tack! Det blev 7 mm i natt. Tack! Det blev 7 mm i natt.
Vi åker till jobbet. Det är dimma i Risungsdalen. Vi åker till jobbet. Det är dimma i Risungsdalen.
Efter jobbet går jag ner till Stora Torget. Det är dags för klippning igen efter sommaren. Efter jobbet går jag ner till Stora Torget. Det är dags för klippning igen efter sommaren.
Hemma i brevlådan ligger ett fint paket. Jag har fått en försenad födelsedagspresent med posten. Papperet är speciellt utvalt för mig. Hemma i brevlådan ligger ett fint paket. Jag har fått en försenad födelsedagspresent med posten. Papperet är speciellt utvalt för mig.
I paketet ligger en fin påse med dragkedja. Sådana är väldigt bra att ha. Faktum är att jag gick och tänkte på att jag skulle behöva flera för någon dag sedan. I paketet ligger en fin påse med dragkedja. Sådana är väldigt bra att ha. Faktum är att jag gick och tänkte på att jag skulle behöva flera för någon dag sedan.
Nu är sanningens minut här. Surbröden har legat och mognat, så nu kan jag skära i dom. Jag är rädd att de är för fuktiga och inte har gräddats ordentligt. Att det skulle vara degrand eller s Nu är sanningens minut här. Surbröden har legat och mognat, så nu kan jag skära i dom. Jag är rädd att de är för fuktiga och inte har gräddats ordentligt. Att det skulle vara degrand eller s
Men de får faktiskt godkänt, fast de är bakade med fel mjöl. De är lite för fuktiga, men igenomgräddade och det var bara ett bröd som hade hål i sig, för att jag inte kunde knåda degen där Men de får faktiskt godkänt, fast de är bakade med fel mjöl. De är lite för fuktiga, men igenomgräddade och det var bara ett bröd som hade hål i sig, för att jag inte kunde knåda degen där

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/21/