Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

23 August 2017

I dag är jag uppe före tuppen. Det är nästan mörkt fortfarande och Maken fyller år. I dag är jag uppe före tuppen. Det är nästan mörkt fortfarande och Maken fyller år.
Grattis Maken! Han får frukost på sängen och får öppna paket. Hanuman-skulpturen får vara med. Den fick han ju redan i somras, men den fick han inte titta på förrän nu. Grattis Maken! Han får frukost på sängen och får öppna paket. Hanuman-skulpturen får vara med. Den fick han ju redan i somras, men den fick han inte titta på förrän nu.
Klockan är 06.20 och vi har frukosterat klart. Solen har kommit en bit upp på himlen. Klockan är 06.20 och vi har frukosterat klart. Solen har kommit en bit upp på himlen.
Men det är ganska kallt. Men det är ganska kallt.
Efter jobbet åker vi hem till Mamma för att fira födelsedagen med henne. Hon är för dagen iförd en splitter ny Gudrun Sjödén-klänning. Efter jobbet åker vi hem till Mamma för att fira födelsedagen med henne. Hon är för dagen iförd en splitter ny Gudrun Sjödén-klänning.
Nu ska vi äta surströmming. Nu ska vi äta surströmming.
Maken berättar att när han köpte strömmingsburken, träffade han en äldre dam som sa att när man ska äta surströmming ska man också äta en riktigt fet efterrätt som gräddtårta eller äppe Maken berättar att när han köpte strömmingsburken, träffade han en äldre dam som sa att när man ska äta surströmming ska man också äta en riktigt fet efterrätt som gräddtårta eller äppe
Maken öppnar burken som vanligt utomhus. Maken öppnar burken som vanligt utomhus.
Sedan får han öppna ett kuvert med en födelsedagspeng i från Mamma. Sedan får han öppna ett kuvert med en födelsedagspeng i från Mamma.
I år blir det Kallax surströmmingsfile'er I år blir det Kallax surströmmingsfile'er
Jag tyckte det var ovanligt goda filéer. Jag brukar ofta tycka att filéerna är för mesiga och föredra hela strömmingar. Och den var dessutom ovanligt stor. Jag tyckte det var ovanligt goda filéer. Jag brukar ofta tycka att filéerna är för mesiga och föredra hela strömmingar. Och den var dessutom ovanligt stor.
Till efterrätt får Maken och Mamma varsin citronbakelse. Jag som inte gillar grädde nöjer sig med pariservåffla. Till efterrätt får Maken och Mamma varsin citronbakelse. Jag som inte gillar grädde nöjer sig med pariservåffla.
Sedan vill mamma ta en födelsedagsselfie. Sedan vill mamma ta en födelsedagsselfie.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/23/