Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

24 August 2017

Klockan är 05.48. I dag är det redan torsdag. Har tisdagen passerat går veckan i et huj. Klockan är 05.48. I dag är det redan torsdag. Har tisdagen passerat går veckan i et huj.
Det är kallt på morgnarna. Idag är det nästan vindstilla. De som vill bada ska göra det nu. Det är kallt på morgnarna. Idag är det nästan vindstilla. De som vill bada ska göra det nu.
Och i Byn är det ännu kallare än vad Sjöräddarna tror. Och i Byn är det ännu kallare än vad Sjöräddarna tror.
Varför ska allt jag ska besöka ligga i Visbys utkanter? Den är ligger där Visby slutar i söder och jag jobbar där Visby slutar i norr. Min doktor på vårdcentralen tycker att jag ska besöka en Varför ska allt jag ska besöka ligga i Visbys utkanter? Den är ligger där Visby slutar i söder och jag jobbar där Visby slutar i norr. Min doktor på vårdcentralen tycker att jag ska besöka en
Efter jobbet åker Maken och jag till Vännen och Syfröken i Stugan. Snart ska dom åka tillbaka till Fastlandet igen. Efter jobbet åker Maken och jag till Vännen och Syfröken i Stugan. Snart ska dom åka tillbaka till Fastlandet igen.
Dom har just avslutar målningen på snickerierna på den nya stugan. Det blev väldigt fint i samma färgsättning som på den gamla. Dom har just avslutar målningen på snickerierna på den nya stugan. Det blev väldigt fint i samma färgsättning som på den gamla.
Och bokstäverna på Ingalundaskylten har också fått ny färg. Och bokstäverna på Ingalundaskylten har också fått ny färg.
Nu ska vi äta på verandan. Nu ska vi äta på verandan.
Fredagspizza på en torsdag? Ibland kan man rucka på rutinerna. Fredagspizza på en torsdag? Ibland kan man rucka på rutinerna.
Sedan äter vi lite efterrätt. Sedan äter vi lite efterrätt.
Vännens nya stil är att le på foto. Vännens nya stil är att le på foto.
Inte vet jag vad Syfröken gör, men hon får alltid vår gemensamma favorit Inkakrage att växa fantastiskt och blomma överdådigt. Själv får jag aldrig Inkakragen så här fin. Inte vet jag vad Syfröken gör, men hon får alltid vår gemensamma favorit Inkakrage att växa fantastiskt och blomma överdådigt. Själv får jag aldrig Inkakragen så här fin.
Laura, den raraste kattfröken, ska snart åka hem till sin sambo Sixten, som inte alls vill åka till Gotland. Han rymmer alltid till grannen när det är dags att åka till Gotland. Laura har därem Laura, den raraste kattfröken, ska snart åka hem till sin sambo Sixten, som inte alls vill åka till Gotland. Han rymmer alltid till grannen när det är dags att åka till Gotland. Laura har därem
Vännen ser bra ut med sitt nya leende. Vännen ser bra ut med sitt nya leende.
Vi säger hejdå till Vännen och Syfröken och hoppad att det inte ska dröja ända till midsommar innan vi ses nästa gång. Vi säger hejdå till Vännen och Syfröken och hoppad att det inte ska dröja ända till midsommar innan vi ses nästa gång.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/24/