Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

25 August 2017

Klockan är 05.08. Det är verkligen svintidigt. Nu börjar allvaret på allvar. Klockan är 05.08. Det är verkligen svintidigt. Nu börjar allvaret på allvar.
Halvmulet och +13. Det känns motigt att tro att vi går mot en tidig höst. Halvmulet och +13. Det känns motigt att tro att vi går mot en tidig höst.
Nu är vi tillbaka påmanande igen. Solbergabadet väntar. Nu är vi tillbaka påmanande igen. Solbergabadet väntar.
I år ska vi testa att odla vitlök i pallkrage. Vitlök har vi aldrig odlat tidigare, så det ska bli spännande. I år ska vi testa att odla vitlök i pallkrage. Vitlök har vi aldrig odlat tidigare, så det ska bli spännande.
Det var som sagt fredagspizza på en torsdag i går, så idag blir det korvar, röror, oliver, grönsaker och bröd. Det var som sagt fredagspizza på en torsdag i går, så idag blir det korvar, röror, oliver, grönsaker och bröd.
Ja, katterna vilar ut. De börjar märka att vi går mot tidig höst, tror jag. Ja, katterna vilar ut. De börjar märka att vi går mot tidig höst, tror jag.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/25/