Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

26 August 2017

Det blev sovmorgon och frukost på sängen idag. Jag har varit i farten en stund och klockan har hunnit bli 11.38. Det blev sovmorgon och frukost på sängen idag. Jag har varit i farten en stund och klockan har hunnit bli 11.38.
Det ser ut att bli en skapligt fin dag idag Det ser ut att bli en skapligt fin dag idag
Den unga katten Garvin har varit på rymmen sedan början av juni. Hans matte annonserade efter honom och att döma av de svar hon fick, hänger Garvin med kattflocken i Röda Raden. Han rymde och fö Den unga katten Garvin har varit på rymmen sedan början av juni. Hans matte annonserade efter honom och att döma av de svar hon fick, hänger Garvin med kattflocken i Röda Raden. Han rymde och fö
Jag skördar gurkor. Jag skördar gurkor.
Jag skördar chili. Jag skördar chili.
Vi dricker eftermiddagskaffe på verandan. Vi dricker eftermiddagskaffe på verandan.
Jag lägger in gurkor. Jag lägger in gurkor.
Jag lägger in chili. Jag lägger in chili.
Jag torkar chili. Jag torkar chili.
Vi har köpt torkollor på Visby Stadsodling. Det ska förhoppningsvis bättre än att hänga upp chilin på tråd. Chilin får torka i köket på övervåningen. Vi har köpt torkollor på Visby Stadsodling. Det ska förhoppningsvis bättre än att hänga upp chilin på tråd. Chilin får torka i köket på övervåningen.
Något sotig middag från grillen. Men inte värre än att det var gott ändå. Det blir lammkotlett, grillad squash och grön spansk chili och favoritpajen som är en tomatpaj. Något sotig middag från grillen. Men inte värre än att det var gott ändå. Det blir lammkotlett, grillad squash och grön spansk chili och favoritpajen som är en tomatpaj.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/26/