Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

27 August 2017

Klockan är 09.38. Ännu en skön sovmorgon. Klockan är 09.38. Ännu en skön sovmorgon.
I går spådde SMHI att vädret skulle bli riktigt bra med sol och lite varmt som i går, men i dag är det rätt kallt och blåsigt. I går spådde SMHI att vädret skulle bli riktigt bra med sol och lite varmt som i går, men i dag är det rätt kallt och blåsigt.
Det lockar inte riktigt att gå ut och snygga till i krukorna på verandan och till och med slänga sådant som är lverblommat. Det lockar inte riktigt att gå ut och snygga till i krukorna på verandan och till och med slänga sådant som är lverblommat.
Eller sopa upp lite blomskräp. Eller sopa upp lite blomskräp.
Nej, jag stannar inne och betalar räkningar och pysslar med ett och annat, som inte blivit gjort under veckan som gick. Nej, jag stannar inne och betalar räkningar och pysslar med ett och annat, som inte blivit gjort under veckan som gick.
Idag äter vi klassiska lammsmäckar till middag Idag äter vi klassiska lammsmäckar till middag
Och så lägger jag in lite mer gurka. Och så lägger jag in lite mer gurka.
Men Gösta latar sig inomhus. Men Gösta latar sig inomhus.
Framåt kvällen kommer solen fram och jag plockar en bukett sensommarblommor. Nu blommar det amerikanska gullriset och montbretian. Framåt kvällen kommer solen fram och jag plockar en bukett sensommarblommor. Nu blommar det amerikanska gullriset och montbretian.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/27/