Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

28 August 2017

Klockan är 05.44. Det är måndag igen. Solen är på väg upp. Nu väntar ännu en arbetsvecka. Klockan är 05.44. Det är måndag igen. Solen är på väg upp. Nu väntar ännu en arbetsvecka.
Det är vindstilla, men kallt. Det är vindstilla, men kallt.
Faktum är att i Byn är det ännu kallare än i prognosen. Detta bådar inte gott. Faktum är att i Byn är det ännu kallare än i prognosen. Detta bådar inte gott.
Vi åker till jobbet. Vi åker till jobbet.
På min rast går jag en promenad. Det ligger ett fint område med mager hällmark ett stenkast från jobbet. Här växer en och gräs där hällen inte går i dagen. Dessutom är det en naturtyp där På min rast går jag en promenad. Det ligger ett fint område med mager hällmark ett stenkast från jobbet. Här växer en och gräs där hällen inte går i dagen. Dessutom är det en naturtyp där
Och lite otippat hittar jag ett lite ljung här. Ljung finns inte överallt på Gotland, faktiskt. Och lite otippat hittar jag ett lite ljung här. Ljung finns inte överallt på Gotland, faktiskt.
Mina saliga Svärföräldrar bodde alldeles invid det här grönområdet i norra Visby. Jag och Maken och har promenerat många gånger här. Jag brukar kalla det för Backen. Ja, nu går jag här på Mina saliga Svärföräldrar bodde alldeles invid det här grönområdet i norra Visby. Jag och Maken och har promenerat många gånger här. Jag brukar kalla det för Backen. Ja, nu går jag här på

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/28/