Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

29 August 2017

Klockan är 06.48. Jobbet väntar om en stund. Klockan är 06.48. Jobbet väntar om en stund.
Inte jättevarmt idag men inte jätteblåsigt än så länge. Inte jättevarmt idag men inte jätteblåsigt än så länge.
Men i dag ska alla på jobbet vara i Östergarn som vanligt varje år den här veckan. Men här blåser det. Men i dag ska alla på jobbet vara i Östergarn som vanligt varje år den här veckan. Men här blåser det.
Några av oss åker en liten tur längs kusten mellan Sysne och Kuppen. Några av oss åker en liten tur längs kusten mellan Sysne och Kuppen.
Vi passerar stenkastet som man lägger en sten på när man passerar. Det gör man till minne för Kärnkraftskatastroferna i Tjernobyl och Fukushima. Vi passerar stenkastet som man lägger en sten på när man passerar. Det gör man till minne för Kärnkraftskatastroferna i Tjernobyl och Fukushima.
Efter lunch går vi ner på stranden. Efter lunch går vi ner på stranden.
Och det blåser duktigt. De modigaste badar i vågorna långt där ute. Kitesurfarna är här varje år vid den här tiden. Samma vindar varje år. Och det blåser duktigt. De modigaste badar i vågorna långt där ute. Kitesurfarna är här varje år vid den här tiden. Samma vindar varje år.
Vi åker till kyrkogården på hemvägen från stan. Det dags att byta blommor i den förbannade bevattningslådan som kyrkogårdsförvaltningen tvingat oss att ha och där går det inte ha perenner. Vi åker till kyrkogården på hemvägen från stan. Det dags att byta blommor i den förbannade bevattningslådan som kyrkogårdsförvaltningen tvingat oss att ha och där går det inte ha perenner.
Vi äter jättegod pasta med morotspesto och curryrostade svarta bönor ur kokboken Mera vego (eller var det Ännu mera vego?). Kanske blev det inte så färgglatt i tallriken eftersom det är bönpas Vi äter jättegod pasta med morotspesto och curryrostade svarta bönor ur kokboken Mera vego (eller var det Ännu mera vego?). Kanske blev det inte så färgglatt i tallriken eftersom det är bönpas

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/29/