Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

30 August 2017

Klockan är 06.01. Den här morgonen blev lite annorlunda. Klockan är 06.01. Den här morgonen blev lite annorlunda.
För i fällan i sitter lille Garvin. För i fällan i sitter lille Garvin.
Maken ringer Garvins Matte och berättar att han äntligen gått in i fällan. Hon blir överlycklig och hennes Pappa sätter sig genast i bilen och kör ut de 5 milen från stan för att hämta Garvi Maken ringer Garvins Matte och berättar att han äntligen gått in i fällan. Hon blir överlycklig och hennes Pappa sätter sig genast i bilen och kör ut de 5 milen från stan för att hämta Garvi
Idag åker jag tillbaka till Östergarnslandet med jobbet. Idag åker jag tillbaka till Östergarnslandet med jobbet.
Vi åker på utflykt till stranden neranför Grogarnsberget. Det är ett av mina älsklingsställe i Östergarn. Ja, hela Östergarn är MIT älsklingsställe. Vi åker på utflykt till stranden neranför Grogarnsberget. Det är ett av mina älsklingsställe i Östergarn. Ja, hela Östergarn är MIT älsklingsställe.
Vi tar en tur ner till Sjauster också. Vi tar en tur ner till Sjauster också.
Det är här där den där fiskeboden som är en förtäckt sommarstuga. Det är här där den där fiskeboden som är en förtäckt sommarstuga.
Sjauster. Sjauster.
Några vill åka till Sysne och köpa rökt fisk. Nu är det bara en och annan kvarglömd turist här. För bara ett par veckor sedan bar det fullt på parkeringen, nör jag och Maken var här. Några vill åka till Sysne och köpa rökt fisk. Nu är det bara en och annan kvarglömd turist här. För bara ett par veckor sedan bar det fullt på parkeringen, nör jag och Maken var här.
När vi kommer tillbaka till Sandviken blir det en riktig festlunch. När vi kommer tillbaka till Sandviken blir det en riktig festlunch.
Vi gör ett nytt försök med kyrkogården på hemvägen från jobbet. Vi gör ett nytt försök med kyrkogården på hemvägen från jobbet.
Jag planterar två vita cyklamen och de ska funka ända tills det är dags att lägga dit en gravprydnad till Allhelgona. Jag planterar två vita cyklamen och de ska funka ända tills det är dags att lägga dit en gravprydnad till Allhelgona.
Dagens skörd av chili och tomater. Dagens skörd av chili och tomater.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/30/