Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

31 August 2017

Klockan är 05.59. Det är torsdag. Det är den tröttaste av alla veckans arbetsdagar. Klockan är 05.59. Det är torsdag. Det är den tröttaste av alla veckans arbetsdagar.
Det väntas mulet väder idag och någon regnskur. Det är en släng av fastlandsregnet i går. Hörde varningar om höga vattenflöden, särskilt i Halland. Det väntas mulet väder idag och någon regnskur. Det är en släng av fastlandsregnet i går. Hörde varningar om höga vattenflöden, särskilt i Halland.
Men det är en mycket högre morgontemperatur än vad Sjöräddarna trodde det skulle vara i Byn. Men det är en mycket högre morgontemperatur än vad Sjöräddarna trodde det skulle vara i Byn.
Idag är det min tur att ha kökstjänst på Marsgaisten i Sandviken, Östergarn. Idag är det min tur att ha kökstjänst på Marsgaisten i Sandviken, Östergarn.
Det blir en äkta Minestrone. Det blir en äkta Minestrone.
Jag har köpt gulliga örhängen av @MiaL . Jag har köpt gulliga örhängen av @MiaL .
Jaha. Nu packar vi väskan och åker till Fastlandet. Men pojkarna är så klart hemma. Jaha. Nu packar vi väskan och åker till Fastlandet. Men pojkarna är så klart hemma.
Det är över + 18 när jag går och lägger mig, strax efter kl 21.00. Det har varit en minivärmeböjla idag och igår. Det är över + 18 när jag går och lägger mig, strax efter kl 21.00. Det har varit en minivärmeböjla idag och igår.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/31/