Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

5 August 2017

Godmorgon! Vi har sovit gott och länge, men är ändå lite trötta. Jetlaggade, liksom. Vädret i Värstsverige är inte det bästa. Godmorgon! Vi har sovit gott och länge, men är ändå lite trötta. Jetlaggade, liksom. Vädret i Värstsverige är inte det bästa.
Lite blått mellan molnen. Det ska bli lite bättre väder framåt dagen. Lite blått mellan molnen. Det ska bli lite bättre väder framåt dagen.
De flesta har redan avslutat sin frukost. De flesta har redan avslutat sin frukost.
Maken och jag är sist till frukosten. Maken och jag är sist till frukosten.
Men vi får sällskap ändå. Men vi får sällskap ändå.
På folhögskola brukar man få både rikligt och god mat. Frukosten är i toppklass. På folhögskola brukar man få både rikligt och god mat. Frukosten är i toppklass.
Det känns i alla fall inte som sommar här. Vi åker ner på stan och gör några ärenden. Det känns i alla fall inte som sommar här. Vi åker ner på stan och gör några ärenden.
Nordiska Folkhögskolan drivs av Föreningen Norden. Här går elever från alla nordiska länder, många på stipendium. När Maken gick här var det på dramalinje. Då fanns även en journalistlinj Nordiska Folkhögskolan drivs av Föreningen Norden. Här går elever från alla nordiska länder, många på stipendium. När Maken gick här var det på dramalinje. Då fanns även en journalistlinj
Efter en tur i Kungälvs City var det dags för lunch. Efter en tur i Kungälvs City var det dags för lunch.
Eftermiddagen ägnas åt eftermiddagskaffe och maratontittning på gamla bilder från förr och från 30-årsjubileet. Vi var fler då och några som var med då finns inte längre kvar i livet, ens. Eftermiddagen ägnas åt eftermiddagskaffe och maratontittning på gamla bilder från förr och från 30-årsjubileet. Vi var fler då och några som var med då finns inte längre kvar i livet, ens.
Sedan var det middag. Vi fick färskpotatis, varmrökt lax, romsås, varma grönsaker och sallad. Vi behöver inte svälta här. Sedan var det middag. Vi fick färskpotatis, varmrökt lax, romsås, varma grönsaker och sallad. Vi behöver inte svälta här.
Så öppnade Den Galne Hest för kvällen och det minglades en stund Så öppnade Den Galne Hest för kvällen och det minglades en stund
Och medan vi minglade var det lite soft parymusik i bakgrunden. Och medan vi minglade var det lite soft parymusik i bakgrunden.
Lite mingel. Lite mingel.
Lite mingel. Lite mingel.
Lite dans. Lite dans.
Lite sång. Lite sång.
Lite Ridum Ridum kvällen lång. Ja, det blev en kul kväll med Färöisk dans och annan dans också för den delen. I kväll blev det riktigt sent för Maken och mig. Lite Ridum Ridum kvällen lång. Ja, det blev en kul kväll med Färöisk dans och annan dans också för den delen. I kväll blev det riktigt sent för Maken och mig.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/5/