Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

6 August 2017

Godmorgon! Vädret är inte bättre i dag heller, snarare sämre. Vi åt ännu en bufféfrukost i folkhögskolematsalen. Sedan packade vi våra saker, sa ajö till varandra och pratade om 45-årsjubil Godmorgon! Vädret är inte bättre i dag heller, snarare sämre. Vi åt ännu en bufféfrukost i folkhögskolematsalen. Sedan packade vi våra saker, sa ajö till varandra och pratade om 45-årsjubil
Och Maken lämnade rumsnyckeln i lådan och så lämnade vi Kungälv. Och Maken lämnade rumsnyckeln i lådan och så lämnade vi Kungälv.
Mot Skövde. Mot Skövde.
Vi tog 45:an den här gången, för att få lite omväxling. Jag har nog inte åkt den här sträckan på 45:an norrut från Kungälv/Bohus på säkert 40 år. Vi tog 45:an den här gången, för att få lite omväxling. Jag har nog inte åkt den här sträckan på 45:an norrut från Kungälv/Bohus på säkert 40 år.
I dag fick vi tillfälle att rasta och dricka en kopp kaffe på vägkrogen Tre Älgar utanför Grästorp. Det är det här stället som man ännu kan få en riktig trucker-macka: tekaka med stekt falu I dag fick vi tillfälle att rasta och dricka en kopp kaffe på vägkrogen Tre Älgar utanför Grästorp. Det är det här stället som man ännu kan få en riktig trucker-macka: tekaka med stekt falu
Och tanten fotograferar sig själv av misstag igen. Och tanten fotograferar sig själv av misstag igen.
Vi kör över den platta Varaslätten. Vi kör över den platta Varaslätten.
Och när vi kommer fram till Skövde har den snälla Kusinfrun middagen klar. Och när vi kommer fram till Skövde har den snälla Kusinfrun middagen klar.
Kusinfruns Väninna har också lagat några persiska rätter åt oss, som hon varit och lämnat hos Kusinfrun. Vi får lax och ris som hon lagat. Kusinfruns Väninna har också lagat några persiska rätter åt oss, som hon varit och lämnat hos Kusinfrun. Vi får lax och ris som hon lagat.
Och spenat och kyckling. Och spenat och kyckling.
Kusinfrun har gjort en blåbärspaj, som var himmelskt god. Hon har tur hon som har hittat blåbär. Kusinfrun har gjort en blåbärspaj, som var himmelskt god. Hon har tur hon som har hittat blåbär.
Och så var lilla Barnbarnet på besök också i kväll. Och så var lilla Barnbarnet på besök också i kväll.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/6/